Meny

Erlandsen ansatt som ny LSK-trener

Tidligere Breitbart-redaktør Steve Bannon (t.h.) blir Trumps nærmeste rådgiver, her under valgkampen tidligere i november. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arne Erlandsen har signert en toårskontrakt med Lillestrøm.

Det kom fram på et sponsormøte torsdag formiddag, melder blant andre VG og Romerikes Blad.

Erlandsen kom inn som en redningsmann og reddet klubben fra nedrykk i 2016. På de fem siste kampene ble det tre seirer og to uavgjort. Det holdt til fornyet kontrakt. Prestasjonen gjør at også Erlandsen fikk fornyet kontrakt.

– Det blir en utfordrende jobb. Det blir en artig jobb. Jeg ser jo et potensial i Lillestrøm. Det er min klubb. Det gjør det ekstra stimulerende, sier Erlandsen til VG.

– Vi kommer til å bli tøffe å møte. Vi kommer til å vinne flere kamper. Vi er veldig komfortable på at dette er den rette veien å gå, sier sportssjef Torgeir Bjarmann til avisen.

– Arne har stått på listen vår hver gang vi har ansatt ny trener de siste årene. Han har ment at vi burde hente ham hver gang. Nå er timingen perfekt, fortsetter Bjarmann.

Erlandsen var første gang trener i LSK fra 1998 til 2004. Siden det har han vært innom IFK Göteborg, HamKam, Ullensaker/Kisa, Moss og Fredrikstad.

Populært