Mål og assists for Zuccarello i hjemmeseier

Mats Zuccarello hadde en god dag på isen i New York mandag. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello noterte seg for både scoring og assists da New York Rangers slo San Jose Sharks 7-4 i Madison Square Garden.

Gjestene fra California jaktet sin tredje seier på rad, men Rangers satte ettertrykkelig stopp for den rekken. 12 minutter etter start var Zuccarello tredje sist på pucken før Marc Staal satte inn kampens første mål. Ett minutt før pause utlignet Logan Couture for gjestene i overtallsspill. I andre periode sørget Rick Nash for at Rangers igjen gikk opp i ledelsen, da han satte inn 2-1-målet etter drøyt fire minutter. Halvveis i perioden økte Chris Kreider til 3-1 mens vertene var i overtall.

Deretter gikk det nesten 19 spilleminutter før det var Brent Burns' tur til å redusere for gjestene, litt over ni minutter ut i den siste perioden. Gleden var kortvarig, og få minutter senere kom det to Rangers mål med bare 21 sekunders mellomrom. Kevin Hayes scoret først, tett fulgt av Jimmy Vesey, med Zuccarellos andre assist.

Spol fram halvannet minutt, og igjen er det Brett Burns som får nettkjenning og reduserer til 5-3. Joe Pavelski sørger for at gjestene bare ligger ett mål bak med fire og et halvt minutt igjen å spille.

Men i kampens to siste minutter sørger Rangers for at det ikke er tvil om hvem som var sterkest i New York. Zuccarello snapper opp pucken og setter elegant et skudd fra midtbanen inn i et åpent Sharks-mål. Til slutt er det Michael Grabner som fastsetter sluttresultatet til 7-4.

Med totalt elleve mål – sju av dem i den siste perioden – ble det en målfest som hjemmepublikummet og Rangers kunne glede seg over. Med scoring, to assists og 16.06 minutter på isen har norske Mats Zuccarello også god grunn til å være fornøyd. Sharks måtte derimot slukøret gå av banen og ta den lange turen vestover og hjem til San Jose.