Arsenal holdt unna med ti mann

Mesut Özil (midten) scoret for Arsenal mot Swansea. Foto: Hannah Mckay / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bob Bradleys Swansea kjempet seg nesten til poeng borte mot Arsenal, men London-laget berget seier med 3-2. Arsenal måtte avslutte med ti mann etter Granit Xhakas utvisning.

– Det var en utrolig kamp. Swansea-laget spilte bra, jeg mener folk undervurderer dem. De skapte trøbbel for oss i dag, sa Arsenals Theo Walcott etter kampen, ifølge BBC.

– En seier er alt som betyr noe. Vi kjemper oss til resultater for tiden, og seieren i dag var definitivt en sliteseier, la den fotrappe engelskmannen til.

Tidligere Stabæk-trener Bradley været muligheten for poeng da sveitsiske Xhaka fikk marsjordre 20 minutter før slutt, men Arsène Wengers mannskap holdt unna.

En målkåt Theo Walcott sendte vertene opp i 2-0 med scoringer i det 26. og 33. minutt, men gjestene reduserte ved Gylfi Sigurdsson sju minutter før hvilen.

Tolv minutter ut i 2. omgang la Mesut Özil på til 3-1, noe som så ut til å gjøre resten av kampen behagelig for hjemmelaget, men Swansea kjempet videre. I det 66. minutt reduserte Borja Bastón, og spenningen i matchen skulle ta seg enda mer opp.