Alexander Hagen klarte ikke å stoppe Gevors seiersrekke

Alexander Hagen ble litt for avventende og tapte på poeng for tyskeren Abel Gevor i Hamburg fredag kveld. Alle dommerne hadde tyskeren som vinner. Foto: Henrik Montgomery/TT / NTB scanpix
Alexander Hagen ble litt for avventende og tapte på poeng for tyskeren Abel Gevor i Hamburg fredag kveld. Alle dommerne hadde tyskeren som vinner. Foto: Henrik Montgomery/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Proffbokseren Alexander Hagen kjempet bra, men ble et nummer for liten mot tyskeren Abel Gevor. Han tapte på poeng hos samtlige dommere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter åtte temmelig jevne runder i oppgjøret i lett tungvekt hadde alle dommerne tyskeren som vinner med dommerstemmene 78-74. Hagen hadde fjerde runde som sin beste, mens Gevor var best i den sjette.

Nå står Hagen med 11 kamper og to nederlag, mens Gevor har vunnet alle sine 12 kamper.

Aleksander Hagen ble for passiv i for mange runder, og det ble etter hvert klart at han måtte vinne på knockout for å avgjøre, men det var han ikke i nærheten av. Han klarte ikke å legge nok press på tyskeren mot slutten.

Stevnet ble arrangert av Sauerland, men selv om Hagen fra Flekkefjord ikke har noen avtale med det tyske promotorselskapet, tyder alt på at han kommer til å få flere sjanser for tyskerne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært