Drillo vil bytte ut Høgmo

Egil Olsen (t.h.) på den famøse pressekonferansen der han overlot landslagssjefjobben til Per-Mathias Høgmo. I midten tidligere fotballpresident Yngve Hallén. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Egil Olsen (t.h.) på den famøse pressekonferansen der han overlot landslagssjefjobben til Per-Mathias Høgmo. I midten tidligere fotballpresident Yngve Hallén. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Egil Olsen mener etterfølger Per-Mathias Høgmo får for lite ut av A-landslagsspillerne. Drillo vil ha et bytte av landslagssjef etter Tsjekkia-kampen i november, melder TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De resultatene vi har hatt i det siste kan bli veldig mye bedre med det spillermaterialet vi har. Vi har faktisk flere som spiller på høyt nivå ute, for ikke å snakke om alle de spennende unge spillerne vi har på U21-landslaget. Så det ser faktisk veldig lyst ut framover.

– Men det som har skjedd nå tyder på at vi bør skifte trener. Jeg synes Høgmo har fått for lite ut av gruppa, det må jeg innrømme. Og når det gjelder måten å spille fotball på så ønsker jeg meg en trener som har en annen filosofi enn det Per-Mathias har, sier Drillo til TV 2.

Les også: Høgmo skal evalueres i nær framtid

Han mener Høgmo bør lede laget ut året.

– Jeg tror definitivt at Per-Mathias bør lede laget ut dette året. Så får vi se etter møtet med Tsjekkia på hvilke muligheter vi har. Vi bør ikke forhaste oss, sier mannen som tok Norge til fotball-VM i 1994 og 1998.

Han peker på Ståle Solbakken og Lars Lagerbäck som mulige erstattere.

Les også: Landslagets supporterklubb: La oss slippe Høgmo

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært