Atlético Madrid inntok gruppeledelse

Yannick-Ferreira Carrasco ble matchvinner da Atlético Madrid vant 1-0 over Bayern München onsdag. Foto: Reuters / Sergio Perez Foto: NTB scanpix

Diego Simeones Atlético Madrid vant 1-0 over Bayern München og er med det gruppeleder i mesterligaens gruppe D.

Yannick-Ferreira Carrasco satte inn 1-0-scoringen før pause og etter hvilen gjorde Atlético Madrid det laget best på; å forsvare en ledelse.

Robert Lewandowski hadde en stor sjanse til å utligne kvarteret før slutt, men headingen til polakken gikk utenfor målet til Jan Oblak.

Det betyr at det tyske storlaget må innse at laget ligger på annenplass i gruppe D med tre poeng på to kamper.

Carrasco-suser

Hjemmelaget startet kampen godt og Fernando Torres var kun centimeter unna å sette inn 1-0 etter 21 minutter.

Den spanske spissen fikk hodet på en corner på nærmest åpent mål, men headingen gikk i stolpen. Den tidligere Liverpool- og Chelsea-spilleren fikk en mulighet på returen, men avslutningsforsøket ble for svakt og ble enkelt plukket av Manuel Neuer.

Etter 35 minutter var imidlertid vertene på farten igjen. Antoine Griezmann spilte til Ferreira-Carrasco som i steget satte inn 1-0 med venstrefoten. Neuer var etter ballen, men kula snek seg inn via tyskerens venstre stolpe.

Griezmann-miss

Etter pause gjorde Atlético Madrid det laget er dyktigst på, å forsvare en ledelse og kontre på motstanderlaget.

De store sjansene lot imidlertid vente på seg ettersom Bayern München aldri klarte å skape det helt store før Lewandowski fikk sin mulighet etter 76 minutter.

Etter 84 minutter fikk Griezmann muligheten til å punktere kampen etter at Filipe Luís ble felt innenfor sekstenmeteren. Griezmann fikk ansvar fra straffemerket, men dundret ballen i tverrliggeren.