Tottenham-seier satt langt inne

Tottenhams Son Heung-min feirer etter kampen mot CSKA Moskva. Foto: John Sibley / Reuters / NTB scanpix. Foto: John Sibley / Reuters

Moskva (NTB): Son Heung-min ble matchvinner slik han ble i forrige Premier League-kamp for Tottenham da Spurs slo CSKA Moskva 1-0 i mesterligaen tirsdag kveld.

I forrige runde i England scoret Son begge i 2-1-seieren mot Middlesbrough. Tirsdag ble det med det ene, men det holdt for Tottenham som tok med seg tre viktige poeng fra Russland etter tap mot Monaco i første gruppespillskamp.

Men seieren satt langt inne for engelskmennene. Etter massivt press at Spurt hele andre omgang betalte det seg i det 71. minutt da Erik Lamela slo en god ball til Son som snek ballen inn bak Igor Akinfejev til 1-0-seier.

Monaco leder fortsatt gruppe E etter at Kamil Glik sikret 1-1 og poengdeling på overtid mot Bayer Leverkusen. Javier Hernández scoret tyskernes mål på Stade Louis.

I den andre kampen i gruppa til Real Madrid og Dortmund, som spilte 2-2 tirsdag kveld, vant Sporting 2-0 over Legia Warszawa. Portugiserne scoret begge målene sine i første omgang. Første scoret Bryan Ruiz etter 28 minutter, før Bas Dost la på til 2-0 knappe ti minutter senere.

I gruppe H kjørte Juventus over Dinamo Zagreb med 4-0 i Kroatia. Bosnieren Miralem Pjanic åpnet scoringsballet etter 24 minutter, før målgarantisten Gonzalo Higuaín økte ledelsen etter halvtimen spilt.

Higuains landsmann Paulo Dybala scoret 3-0-målet i andre omgang, før Adrian Sempers selvmål ble det siste på Stadion Maksimir tirsdag kveld.

Sevilla står med like mange poeng som Juventus på tabellen (fire) etter deres 1-0-seier over Lyon. Wissam Ben Yedder ble matchvinner med sin scoring etter 52 minutter. (©NTB)