Meny

Ranieri tror ikke på nok et eventyr

Claudio Ranieri har ikke tro på et Leicester-eventyr i mesterligaen. Foto: Eric Vidal / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leicester-manager Claudio Ranieri synes det er fantastisk at spillerne har troen på et nytt eventyr – denne gangen i mesterligaen. Selv mener 64-åringen at det blir umulig.

Det er nesten 40 år siden Nottingham Forest og manager Brian Clough gikk til topps i serievinnercupen etter å ha tatt et overraskende gull i den engelske toppdivisjonen. Nå står Leicester foran den samme utfordringen, men manager Ranieri har ingen tro på at de skal gjenta Forests bedrift.

– Det er bra at spillerne har troen. De skrev et fantastisk eventyr forrige sesong da ingen hadde troen. Men jeg vet det er umulig å vinne mesterligaen. Det er så mange store lag, og vi kommer ikke til å skrive et eventyr til, sa italieneren på tirsdagens pressekonferanse.

De blåkledde åpner mot Club Brugge i mesterligaen onsdag. FC København og Porto er de to øvrige lagene i gruppe G. Gruppen bør være overkommelig med tanke på avansement, men Ranieri har ingen planer om å legge press på egne spillere. Han hevder de vil være fornøyd med en plass i europaligaen.

– Jeg vil ikke skape en illusjon for supporterne våre. Men vi håper å fortsatt spille i Europa etter desember, selv om det er europaligaen, sa Ranieri.

– Vi har vist at det umulige er mulig, men forrige sesong var alt perfekt. Og perfeksjon finnes egentlig ikke, fortsatte han.

Populært