Tre på tre for Guardiola

Pep Guardiola har fått en meget god start på karrieren som Manchester City-manager. Søndag vant laget 3-1 hjemme mot West Ham. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)

Pep Guardiola kunne knapt fått en bedre start som Manchester City-manager. 3-1-seieren mot West Ham søndag var lagets tredje seier på like mange seriekamper.

Laget spilte fantastisk fotball i første omgang og ledet 2-0 etter scoringer av Raheem Sterling og Fernandinho.

Michail Antonio reduserte etter pause, men Guardiola og City kunne innkassere en ny trepoenger etter at Sterling scoret sitt annet for dagen på overtid.

Håvard Nordtveit var ikke med i West Ham-laget som følge av skade.

Praktfulle angrep

Guardiolas mannskap vasket frem flere glimrende angrep før hvilen, og Raheem Sterling synes å ha fått en ny start under den spanske sjefen.

Etter syv minutter fikk Sterling ballen etter at David Silva hadde tredd gjennom Nolito. Spanjolen spilte ballen ut i feltet, der engelskmannen var sikker og scoret.

Fernandinho doblet etter 18 minutter da han stanget et frispark fra Kevin De Bruyne i mål.

West Ham kom tilbake

Slaven Bilic var tydelig ikke fornøyd med sitt eget mannskap før pause og byttet inn Sam Byram før annen omgang.

Kroaten fikk se Arthur Masuaku drille rundt på venstresiden og slå et innlegg som Michail Antonio headet i mål etter 58 minutter.

Reduseringen skapte spenning i kampen, og gjestene styrte langt mer av banespillet uten å skape de store sjansene. Mot slutten av kampen utnyttet Manchester City de store rommene som oppsto, og på overtid rundet Raheem Sterling West Ham-keeper Adrian og satte ballen i det tomme buret fra skrå vinkel.

Resultatet betyr at gjestene fra London har tre poeng på like mange kamper, mens ubeseirede Manchester City topper Premier League med full pott og ni poeng.