Dansk EM-helt løp naken på banen

Lars Elstrup stormet banen naken i oppgjøret mellom Randers og Silkeborg fredag. Foto: Michael Drost-Hansen (NTB scanpix)
Lars Elstrup stormet banen naken i oppgjøret mellom Randers og Silkeborg fredag. Foto: Michael Drost-Hansen (NTB scanpix)

Fredagens danske superligakamp mellom Randers og Silkeborg ble avbrutt da tidligere stjernespiss Lars Elstrup løp naken inn på banen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere landslagsspilleren og EM-helten fra 1992 sto på hodet inne i midtsirkelen inntil sikkerhetsvakter eskorterte ham ut.

– Det er trist å se ham på den måten. Han er en av byens fotballhelter, sa Randers-visedirektør Michael Gravgaard til avisen Ekstra Bladet.

Elstrup spilte 34 landskamper og var en sterk bidragsyter til Danmarks sensasjonelle EM-tittel i 1992. Det var han som scoret seiersmålet i den avgjørende gruppekampen mot Frankrike, som sendte danskene videre til semifinale.

Les også: Supporter trente naken på fotballstadion

Han scoret også i straffesparkkonkurransen mot Nederland i semifinalen, men han satt på benken da Tyskland ble slått 2-0 i finalen.

Et par måneder før EM scoret Elstrup vinnermålet da Norge ble slått 1-0 i en landskamp i Århus.

Etter fotballkarrieren har det gått tungt for Elstrup, som ifølge Ekstra Bladet har fått mye oppmerksomhet for bisarr oppførsel. For ikke lenge siden fikk han betinget fengselsstraff for trusler og vold.

Randers vant for øvrig fredagens kamp 1-0.

Les også: «Naken Trump» dukket opp i flere amerikanske byer

Personvernpolicy