Marca: Ødegaard forlenger med Real Madrid

Martin Ødegaard skal være nær en ny avtale med Real Madrid. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Martin Ødegaard skal være nær en ny avtale med Real Madrid. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Storavisen Marca melder at Real Madrid forlenger Martin Ødegaards kontrakt med tre år. I så fall vil den norske 17-åringen bli i den spanske hovedstadsklubben frem til 2021.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marca mener dessuten å vite at stjerneduoen Cristiano Ronaldo og Gareth Bale forlenger sine respektive avtaler med klubben. I en såkalt eksklusiv sak slår avisen opp nyheten med Ronaldo, Bale og Ødegaard på samme bilde.

– Unge Ødegaard, et håp for fremtiden i Real, forlenger også sin kontrakt frem til 2021. Det er imidlertid fortsatt uvisst hvor hans umiddelbare fotballfremtid ligger, skriver Marca.

Les også: Ingen Rennes-avtale på Ødegaard

Ødegaard har blitt koblet til Rennes på lån den siste tiden, men mandag ble det klart at avtalen med franskmennene har gått i vasken. Årsaken skal være knyttet til FIFAs regelverk rundt mindreårige spillere, uttalte sportsdirektør i Rennes, Mikaël Silvestre, til den franske radiostasjonen RMC.

– Spilleren vil bli værende i Real Madrid. Han kan bli lånt ut til en annen spansk klubb, men kommer i alle fall ikke til Rennes, sa Silvestre.

Ødegaard kom til Madrid fra Strømsgodset i 2015. Hans nåværende kontrakt utløper i 2017.

Les også: Ingen Ødegaard for Høgmo

Personvernpolicy