Kristinsson kan være ferdig i Lillestrøm

Lillestrøm-trener Rúnar Kristinsson før eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset på Åråsen stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Lillestrøm-trener Rúnar Kristinsson før eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset på Åråsen stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Rúnar Kristinsson kan få sparken som Lillestrøm-trener. Det skriver både VG og Romerikes Blad mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge VG , som omtalte saken først, skal Kristinssons skjebne besegles under tirsdagens styremøte i klubben. Avisen lanserer tidligere Lillestrøm-trener Arne Erlandsen som den mest sannsynlige erstatteren.

Les også: Ingebrigtsen flau over eget lag tross seier

Lokalavisen Romerikes Blad spekulerer i det samme og skriver at minst fire av klubbens styremedlemmer ønsker å fjerne Kristinsson fra rollen som hovedtrener. Det til tross for at leder Owe Halvorsen i forrige uke fredet den islandske treneren.

– Jeg var i styremøte i forrige uke. I etterkant av det fikk jeg beskjed av både styreleder og daglig leder i klubben om at styret har tillit til meg. Kan ikke se at det har forandret seg etter kampen mot Haugesund, sier Kristinsson til lokalavisen mandag kveld.

Lillestrøm ligger på 12.-plass i eliteserien etter at laget spilte 1-1 mot hjemme mot Haugesund lørdag. Kristinsson står med kun én seier på de siste elleve seriekampene.

Les også: Kristinsson glad for at alle endelig jobbet for laget

Personvernpolicy