Utestengt fra Norway Cup – nå snakker den russiske treneren ut:

Hevder norske foreldre gikk til angrep på russiske 14-åringer

<p>Det russiske laget Cosmos, føler seg urettferdig behandlet. Spesielt fordi de ikke har fått tilsvar i norsk presse. Her trener Boris Jesikov, flankert av seks av de åtte spillerne. </p>
Det russiske laget Cosmos, føler seg urettferdig behandlet. Spesielt fordi de ikke har fått tilsvar i norsk presse. Her trener Boris Jesikov, flankert av seks av de åtte spillerne. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter

Russiske Cosmos mener de ble angrepet av norske foreldre i skandalekampen på Ekebergsletta. – Alt russerne påstår er løgn, svarer Herd-treneren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det russiske laget Cosmos, fra byen Stavropol, har vært i begivenhetenes sentrum de siste dagene. I 16-delsfinalen mot Herd i Norway Cup onsdag måtte kampens dommer avslutte kampen etter 15 minutter.

Laget ble torsdag utestengt fra Norway Cup, etter at turneringens uavhengige jury mottak rapport fra de to lagene og kampens dommer.

De to trenerne for Cosmos, Boris og Jevgenij Jesikov, på rommet på Gamlebyen skole. Her har de bodd med åtte spillere. Totalt består laget av 20, men kun åtte hadde foreldre med nok penger til å reise til Norge. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter
De to trenerne for Cosmos, Boris og Jevgenij Jesikov, på rommet på Gamlebyen skole. Her har de bodd med åtte spillere. Totalt består laget av 20, men kun åtte hadde foreldre med nok penger til å reise til Norge. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter

ABC Nyheter møtte lørdag trenerne til det russiske laget, Boris Jesikov og Jevgenij Jesikov, og de åtte 14-åringene som spiller på laget. Trenerne er skuffet over at de til nå ikke har fått fortelle sin versjon av saken i norsk presse.

Har du informasjon om saken eller bilder eller video av hendelsen, kontakt vår journalist her.

De mener det er oppsiktsvekkende at det til nå kun er motstanderen Herd som har fått spillerom i media.

– Vi er skuffet over at vi ikke har fått svart på påstandene ennå. Vi skulle ønske vi hadde fått snakke tidligere. Før en så alvorlig sak kommer ut i pressen, burde begge versjonene bli presentert, sier de to trenerne samstemte.

I Sunnmørsposten og norske riksmedier, har det blitt skrevet at laget overfalte motstanderen Herd. Nå vil de fortelle sin versjon.

Får ikke være på Ekebergsletta

Med den russiske ambassaden i ryggen tar de to trenerne imot ABC Nyheter på Gamlebyen skole i Oslo. Her har laget vært siden torsdag. De får ikke oppholde seg på Ekebergsletta hvor Norway Cup arrangeres, ei heller spise i felleskap med andre.

– Guttene er lei seg. De føler seg ikke velkomne, sier hovedtrener Boris Jesikov og viser frem armbåndene som arrangørene ifølge trenerne har satt et kryss på.

Også guttene føler seg urettferdig behandlet. Etter de ble utstengt har de nesten bare vært på skolen, der må de være til flyet går mandag.

Da ABC Nyheter besøker det russiske laget, har hovedtrener Boris Jesikov to ting han vil vise frem. Det ene er armbåndene som er krysset over - de får ikke lenger være på Ekebergsletta. Det andre er passene. I media har guttene blitt omtalt som store. – De er ikke eldre enn de vi spiller mot, sier Jesikov. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter
Da ABC Nyheter besøker det russiske laget, har hovedtrener Boris Jesikov to ting han vil vise frem. Det ene er armbåndene som er krysset over - de får ikke lenger være på Ekebergsletta. Det andre er passene. I media har guttene blitt omtalt som store. – De er ikke eldre enn de vi spiller mot, sier Jesikov. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter

– Vi føler oss ikke velkommen lenger. Vi får ikke sett finalene. I tillegg føler vi oss ikke hørt i ettertid, sier en av guttene.

Trenerne tviler på de at noen gang vil komme tilbake til Norway Cup.

Bakgrunn: Russisk lag kastet ut av Norway Cup

– To spillere var fysiske

I etterkant av 16-delsfinalen har det blitt skrevet at det russiske laget skal overfalt motstanderlaget Herd. Saken har også nådd russiske medier. Den russiske statlige TV-kanalen Russia 24 har en annen inngang og titler sin nettsak slik:

«Slåsskamp i Norge: Sammenstøt startet etter fornærmelser fra norsk side. »

Boris Jesikov innrømmer at to av hans spillere brukte fysiske midler underveis i kampen, men hevder det skjedde etter at en av Herd-spillerne hadde kommet med verbale fornærmelser. Han sier aksjonen til hans egne spillere uansett ikke er greit.

– Det er overhodet ikke greit. Jeg har gitt klar beskjed til guttene at de ikke skal gjøre slik. De angrer, er veldig lei seg og har fått seg en lærepenge, sier hovedtreneren.

Klar tale: Den russiske hovedtreneren, Boris Jesikov, har vært klar overfor spillerne som ikke klarte «å oppføre seg». Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter
Klar tale: Den russiske hovedtreneren, Boris Jesikov, har vært klar overfor spillerne som ikke klarte «å oppføre seg». Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter

Treneren står fast ved at det kun var to av spillerne hans som var fysiske mot Herd-spillerne.

Først skal den russiske keeperen fått rødt kort, etter at dommeren mente han sparket til en spiller etter en corner. Det stiller den russiske treneren seg uforstående til, men han innrømmer at etter 15 minutter at målvakten løp inn på banen og sparket en Herd-spiller da en lagkamerat skal ha fått gult kort.

– En stor feil. Han er veldig lei seg, sier Jesikov som likevel er sjokkert over hvordan foreldrene til Herd skal ha reagert.

Hevder Herd-foreldrene sparket så spiller brakk armen

Etter sparket fra den russiske målvakten, skal det oppstått tumulter mellom en russisk spiller og en annen Herd-spiller, ifølge treneren

– Begge burde fått rødt kort av dommeren og kampen fortsatt, istedenfor stormer fem–seks norske foreldre banen og begynner å legge flere våre spillere i bakken sier hovedtreneren for Comos.

Ifølge Jesikov skal Herd-foreldrene ha gått så langt at de sparket en av spillerne. Det skal, ifølge den russiske treneren, ha ført til at en av guttene brakk armen.

ABC Nyheter får se papirene fra sykehuset som har gipset gutten. Skaden skal ha kommet i tumultene, ifølge treneren.

En helt annen versjon enn den Herd-foreldrene har gitt til Sunnmørsposten.

– Da vi leder 2–0 løper den utviste spilleren inn på banen og tar en karatespark mot en av våre spillere. Vi står vantro og ser på og løper inn på bana for å prøve å stoppe det. Da finner russerne tak i nærmeste Herd-spiller, sparker, slår og springer etter dem, sa en av foreldrene til lokalavisen.

Brudd: Ifølge det russiske laget, skal bruddet ha oppstått da en Herd-foreldre dyttet gutten i bakken. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter
Brudd: Ifølge det russiske laget, skal bruddet ha oppstått da en Herd-foreldre dyttet gutten i bakken. Foto: Mads Fremstad / ABC Nyheter

– Trist hvordan vi blir fremstilt

Jesikov avviser at flere enn to av spillerne hans startet og var fysiske mot Herd-spillerne. Han er sjokkert over at saken kom ut i norsk presse før han fikk snakket.

– Russiske venner i Norge ringte oss og sa saken var ute i media, guttene tok det svært tungt, de har grått mye.

Jesikov sier det er trist at de blir fremstilt som et lag som spiller «grisete».

– Dette er gutter med disiplin. Det har aldri før oppstått en slik situasjon. To av spillerne har fått beskjed om at slik oppførsel ikke er grei, men dette har langt i fra vært noe kollektivt angrep eller slåsskamp.

Herd tilbakeviser anklagene: – Alt er løgn

Da ABC Nyheter ringer Trond Lervik, trener for Herd, er han sjokkert over påstandene fra det russiske laget.

– Den saken her tar en fullstendig feil retning. Foreldre har gått imellom spillerne. Ingen har lagt en eneste hånd på de russiske spillerne. At det nå kommer påstander om armbrudd etter at vi gikk imellom er sjokkerende, sier Lervik.

– Så Cosmos lyver?

– Ja, alt russerne sier er løgn. Dette er forferdelig for sporten sin del. Det blir påstått at vi har vært fysiske, vi er sjokkert over angrepet fra de russiske spillerne.

– Dommernes rapport er klar på at vi ikke har gjort noe galt, sier Lervik som forstår at russerne nå prøver å renvaske seg.

– Jeg står og ser at en av russerne slår en rett i magen og drar han ned. Deres påstander har ikke et snev av sannhet. Lervik sier saken fra deres side når er lagt død og at de ikke vil anmelde. Han avviser også alle påstander om at guttene hans skal ha slengt verbale fornærmelser.

– Disse russiske guttene kan ikke et ord engelsk. Det er leit hvordan våre ambisiøse og serie gutter blir fremstilt. Vi er tre trenere på siden, ingen har hørt noenting.

egne nettsider skriver klubben at «heldigvis opptrådde ledere og spillere på en god måte, både under og etter hendelsen».

Juryleder: – Tre rapporter, to av dem med lik forklaring

Norway Cup uttalte torsdag at de ikke ønsket å gå videre med saken etter russerne ble utestengt fra det sportslige av en uavhengig jury og turneringsledelsen valgte å utestenge de fra å være på Ekebergsletta.

Juryformann Arnor Dingen sier til ABC Nyheter at de har lagt mest vekt på dommerens rapport.

– Vår avgjørelse baserer seg på tre rapporter. Fra hvert av lagene og dommerne. Det er ingen hemmelighet at vi la mest vekt på dommerens, sier Dingen og legger til at den hadde et likt budskap som Herd sin rapport.

På Facebook skrev dommeren dette innlegget etter kampen:

«Jeg kan ikke tro at jeg som dommer har opplevd en slik dramatisk situasjon. Det var en sjokkerende hendelse. Det gikk bra til slutt, men det var utfordrende for meg som døv dommer. Takk for støtte og positive tilbakemeldinger fra juryen, dommeravdelingen, tilskuere og spillerne»

Jurylederen sier de ikke har lagt stor vekt på at foreldrene kom inn.

– Årsaken til at kampen ble stoppet var opptreden til russerne. Det er det ingen tvil om. Da er reglene klare: Herd tilkjennes seieren.

– Har dommeren skrevet noe i rapporten om oppførselen til foreldrene?

– Ja, men jeg ønsker ikke kommentere innholdet i det, sier Dingon.

Skal møte ambassaden

Styreleder i Norway Cup, Terje Lund. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Styreleder i Norway Cup, Terje Lund. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Styreleder i Norway Cup, Terje Lund, sier til ABC Nyheter at det var de som bestemte at guttelaget skulle utstenges fra å oppholde seg på Ekebergsletta.

– Vår avgjørelse er basert på juryens kjennelse. Vi har ikke hatt partene inne til høring, men kjennelsen viser at det er en grov hendelse, sier Lund som synes det er leit at russerne ikke føler seg godt behandlet.

– Den russiske ambassaden har bedt om en samtale, og det får de selvfølgelig til uken.

Les også: – Norway cup er et trygt sted å være

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:22 Dødstallene stiger i Chile13:51 Palestinsk domstol blokkerer kritiske nettsteder13:50 Diplomat vitner i riksrettsprosessen mot Trump13:02 Venstre-prosessen «en oppskrift på langvarig støy»13:01 Assad: Erdogan er «en tyv»12:51 Mann kapret ambulanse – uskadeliggjort av politiet12:46 Person til sykehus etter minibussulykke i Bergen12:38 Riksrevisjonen: Domstolene bruker for lang tid12:37 Erdogan truer med å gjenoppta offensiven12:34 Batteribrann avgir farlig gass i Hordaland12:13 Mann tiltalt for drapsforsøk på legesenter12:07 Redaktøren i Aust-Agder Blad går av etter kritikk12:06 Tidslinje for den nye brexitavtalen11:41 Politiker overrasket alle: – Jeg er gravid11:40 Advokat: – Berg kjent med avtalerykter11:14 Sun Heidi Sæbø konstituert som Morgenbladet-redaktør10:52 Lover at Oslo skal bli utslippsfri innen 203010:40 Granåsen får 180 millioner til ski-VM 202510:27 Guaidó ber Russland og Kina om hjelp10:12 Mor (62) og datter (29) omkom i trafikkulykke i Volda: Frigir navnene10:00 Nytt funn: Deltok i angrepet på Pearl Harbor i 194109:57 Indiske myndigheter reagerer sterkt på skoleeksperiment09:03 Knepen seier for Trudeau i Canada09:02 Gatekjøkken i Oslo angrepet for tredje gang08:52 Isbryter går for egen maskin etter mayday-melding08:47 Zidane irritert over rykter om at han kan få sparken08:46 Carragher sier unnskyld til Evra – åtte år etter Suárez' rasistiske hets08:02 Kjetil Jansrud vil sette «uslåelig» rekord i mesterskapsfri sesong07:52 Kirkerådet lager etisk regelverk for flyreiser07:40 Nord-Irland legaliserer abort07:39 Baksetevarsel kan bli standard etter hundrevis av dødsfall i USA07:39 Regjeringen vil bruke klima-«smutthull»: – Veldig uklokt07:34 Politimann skadd av skytevåpen under oppdrag i Trondheim07:24 Naruhito kronet i en noe nedtonet seremoni07:22 Flere borgerlige varaordførere i Sp-styrte kommuner05:50 Dette skjer i dag05:36 Anklager om fusk etter valget i Bolivia05:30 Dette skjedde i natt05:30 Afrikanske migranter sier de ville reist til Europa selv om de visste om farene05:27 Trondheim fengsel kritiseres for behandling av forvaringsdømte04:43 Prognose: Justin Trudeau kan danne regjering04:34 Mann pågrepet etter skuddløsning i Oslo sentrum03:36 Nasa vil sende utlendinger til månen også03:20 Bolivias president nær ved å vinne valget02:58 Høyre og MDG samarbeider i bydeler i Oslo02:50 Norske styrker fortsetter i Irak02:02 Pompeo: Trump er forberedt på å gripe inn når amerikanske interesser er truet01:15 Venstre-lederen: Jeg er best for partiet videre01:09 Studie: Klimaendringer gjør El Niño sterkere00:23 Israel og Jordan ber Trump beholde soldater i Syria23:26 Uroen fortsetter i Chile – nytt portforbud innført22:45 FN advarer om dramatisk befolkningsnedgang i Sørøst-Europa22:04 Enighet om byrådsplattformen i Oslo21:52 De kjempet dyrenes kamp for 160 år siden21:49 Mattilsynet: 11.400 kilo kjøtt stoppet på grensen21:36 Hegerberg nominert til Ballon d'Or21:29 Facebook: – Står overfor stadig mer sofistikerte angrep21:09 Bare én brannmann brukte bilbelte i ulykken i Kvinesdal21:05 Gulljagende Bodø/Glimt snublet hjemme mot Mjøndalen20:31 Her er de mest urolige flyturene19:08 Slik ville skolen hindre juks18:10 Fly måtte snu da kjemikalie-lekkasje førte til at kabinansatte besvimte17:32 Carlsen satte rekord med remis mot Aronian – 101 strake partier uten tap17:13 BMW-tyver i Oslo-området går etter ratt og annet dyrt utstyr17:01 Brexitavtalen nektet lagt fram – Parlamentet startet lovprosessen16:31 Marianne Borgen fortsetter som ordfører i Oslo15:46 SIAN-leder om hattiltale: – Dette er faktaformidling15:29 Morgenbladets redaktør går av etter lang tids konflikt15:22 Superstjerne skulle spille Knausgård – så satte forfatteren foten ned15:07 Mann møter i retten tiltalt for drapsforsøk om bord i tog14:59 Julian Assange fikk ikke retten med på å utsette utleveringssak14:59 Stanset vanntilførsel til overfylt og omstridt teltleir14:53 Bjørgen tviler på om langrennsporten vil overleve14:50 Oppgang i det globale aksjemarkedet etter samtaler mellom USA og Kina14:19 Viken Venstre vraker Trine Skei Grande14:04 Toppserien innfører sluttspill: – Vil heve produktet14:03 Kurdere: – Amerikanerne flykter som rotter13:57 Tsjekkia hevder å ha avslørt russisk spionnettverk13:48 NFF vil forlenge Lagerbäcks kontrakt12:51 Tiltalt nekter for drap og mishandling av kona12:50 Tenåring slått og ranet i Oslo – fire tenåringer pågrepet11:56 Nye Ålesund er årets nynorskkommune11:55 Kallmyr om Oslo-volden: – Fattigdom er ingen unnskyldning11:54 Gir opp: – Neste år har vi ingen ferieboliger i Tyrkia11:54 Mange lemlestes for livet – nå har legene fått nok11:42 Premier League-spiss tatt for promillekjøring11:07 Sterkeste pundkurs på fem måneder10:57 Endelig rapport etter Lion Air-ulykken snart klar10:52 Full storm i Midt-Norge tirsdag10:35 Tyrkias offensiv har aktualisert et spørsmål som sjelden diskuteres åpent10:35 NRK slår sammen regionale TV-sendinger10:17 Høyre håper på Sp for videre samtaler i Bergen10:16 Iran advarer Tyrkia mot å etablere militært nærvær i Syria10:02 Konkursbegjæring for kosmetikkjeder - 1.300 ansatte berørt09:52 Svensk langrennsprofil mister hele sesongen09:52 Ruud falt på verdensrankingen09:51 Enighet om reformer i Libanon09:51 Far siktet for seksuell omgang med mindreårig i tillegg til drapsforsøk09:34 Tysk minister: – EU trenger noen dager til brexitavgjørelse09:33 FNB-styret snur om eksklusjon av medlemmer i Sandnes
Siste nytt
14:22VerdenDødstallene stiger i Chile13:51VerdenPalestinsk domstol blokkerer kritiske nettsteder13:50VerdenDiplomat vitner i riksrettsprosessen mot Trump13:02PolitikkVenstre-prosessen «en oppskrift på langvarig støy»13:01VerdenAssad: Erdogan er «en tyv»12:51NorgeMann kapret ambulanse – uskadeliggjort av politiet12:46NorgePerson til sykehus etter minibussulykke i Bergen12:38PolitikkRiksrevisjonen: Domstolene bruker for lang tid12:37VerdenErdogan truer med å gjenoppta offensiven12:34NorgeBatteribrann avgir farlig gass i Hordaland12:13NorgeMann tiltalt for drapsforsøk på legesenter12:07KulturRedaktøren i Aust-Agder Blad går av etter kritikk12:06PolitikkTidslinje for den nye brexitavtalen11:41PolitikkPolitiker overrasket alle: – Jeg er gravid11:40NorgeAdvokat: – Berg kjent med avtalerykter11:14KulturSun Heidi Sæbø konstituert som Morgenbladet-redaktør10:52NorgeLover at Oslo skal bli utslippsfri innen 203010:40SportGranåsen får 180 millioner til ski-VM 202510:27VerdenGuaidó ber Russland og Kina om hjelp10:12NorgeMor (62) og datter (29) omkom i trafikkulykke i Volda: Frigir navnene10:00VerdenNytt funn: Deltok i angrepet på Pearl Harbor i 194109:57VerdenIndiske myndigheter reagerer sterkt på skoleeksperiment09:03PolitikkKnepen seier for Trudeau i Canada09:02NorgeGatekjøkken i Oslo angrepet for tredje gang08:52NorgeIsbryter går for egen maskin etter mayday-melding08:47SportZidane irritert over rykter om at han kan få sparken08:46SportCarragher sier unnskyld til Evra – åtte år etter Suárez' rasistiske hets08:02SportKjetil Jansrud vil sette «uslåelig» rekord i mesterskapsfri sesong07:52NorgeKirkerådet lager etisk regelverk for flyreiser07:40Helse og livsstilNord-Irland legaliserer abort07:39MotorBaksetevarsel kan bli standard etter hundrevis av dødsfall i USA07:39PolitikkRegjeringen vil bruke klima-«smutthull»: – Veldig uklokt07:34NorgePolitimann skadd av skytevåpen under oppdrag i Trondheim07:24VerdenNaruhito kronet i en noe nedtonet seremoni07:22PolitikkFlere borgerlige varaordførere i Sp-styrte kommuner05:50NorgeDette skjer i dag05:36PolitikkAnklager om fusk etter valget i Bolivia05:30NorgeDette skjedde i natt05:30VerdenAfrikanske migranter sier de ville reist til Europa selv om de visste om farene05:27NorgeTrondheim fengsel kritiseres for behandling av forvaringsdømte04:43VerdenPrognose: Justin Trudeau kan danne regjering04:34NorgeMann pågrepet etter skuddløsning i Oslo sentrum03:36VerdenNasa vil sende utlendinger til månen også03:20VerdenBolivias president nær ved å vinne valget02:58NorgeHøyre og MDG samarbeider i bydeler i Oslo02:50NorgeNorske styrker fortsetter i Irak02:02VerdenPompeo: Trump er forberedt på å gripe inn når amerikanske interesser er truet01:15NyheterVenstre-lederen: Jeg er best for partiet videre01:09VerdenStudie: Klimaendringer gjør El Niño sterkere00:23VerdenIsrael og Jordan ber Trump beholde soldater i Syria23:26VerdenUroen fortsetter i Chile – nytt portforbud innført22:45VerdenFN advarer om dramatisk befolkningsnedgang i Sørøst-Europa22:04NorgeEnighet om byrådsplattformen i Oslo21:52NorgeDe kjempet dyrenes kamp for 160 år siden21:49NorgeMattilsynet: 11.400 kilo kjøtt stoppet på grensen21:36SportHegerberg nominert til Ballon d'Or21:29VerdenFacebook: – Står overfor stadig mer sofistikerte angrep21:09NorgeBare én brannmann brukte bilbelte i ulykken i Kvinesdal21:05SportGulljagende Bodø/Glimt snublet hjemme mot Mjøndalen20:31ReiseHer er de mest urolige flyturene19:08VerdenSlik ville skolen hindre juks18:10VerdenFly måtte snu da kjemikalie-lekkasje førte til at kabinansatte besvimte17:32SportCarlsen satte rekord med remis mot Aronian – 101 strake partier uten tap17:13MotorBMW-tyver i Oslo-området går etter ratt og annet dyrt utstyr17:01VerdenBrexitavtalen nektet lagt fram – Parlamentet startet lovprosessen16:31NorgeMarianne Borgen fortsetter som ordfører i Oslo15:46NorgeSIAN-leder om hattiltale: – Dette er faktaformidling15:29NorgeMorgenbladets redaktør går av etter lang tids konflikt15:22NorgeSuperstjerne skulle spille Knausgård – så satte forfatteren foten ned15:07NorgeMann møter i retten tiltalt for drapsforsøk om bord i tog14:59VerdenJulian Assange fikk ikke retten med på å utsette utleveringssak14:59VerdenStanset vanntilførsel til overfylt og omstridt teltleir14:53SportBjørgen tviler på om langrennsporten vil overleve14:50PengerOppgang i det globale aksjemarkedet etter samtaler mellom USA og Kina14:19PolitikkViken Venstre vraker Trine Skei Grande14:04SportToppserien innfører sluttspill: – Vil heve produktet14:03VerdenKurdere: – Amerikanerne flykter som rotter13:57VerdenTsjekkia hevder å ha avslørt russisk spionnettverk13:48SportNFF vil forlenge Lagerbäcks kontrakt12:51NorgeTiltalt nekter for drap og mishandling av kona12:50NorgeTenåring slått og ranet i Oslo – fire tenåringer pågrepet11:56KulturNye Ålesund er årets nynorskkommune11:55NorgeKallmyr om Oslo-volden: – Fattigdom er ingen unnskyldning11:54PengerGir opp: – Neste år har vi ingen ferieboliger i Tyrkia11:54NorgeMange lemlestes for livet – nå har legene fått nok11:42SportPremier League-spiss tatt for promillekjøring11:07PengerSterkeste pundkurs på fem måneder10:57VerdenEndelig rapport etter Lion Air-ulykken snart klar10:52NorgeFull storm i Midt-Norge tirsdag10:35VerdenTyrkias offensiv har aktualisert et spørsmål som sjelden diskuteres åpent10:35KulturNRK slår sammen regionale TV-sendinger10:17PolitikkHøyre håper på Sp for videre samtaler i Bergen10:16VerdenIran advarer Tyrkia mot å etablere militært nærvær i Syria10:02PengerKonkursbegjæring for kosmetikkjeder - 1.300 ansatte berørt09:52SportSvensk langrennsprofil mister hele sesongen09:52SportRuud falt på verdensrankingen09:51VerdenEnighet om reformer i Libanon09:51NorgeFar siktet for seksuell omgang med mindreårig i tillegg til drapsforsøk09:34PolitikkTysk minister: – EU trenger noen dager til brexitavgjørelse09:33PolitikkFNB-styret snur om eksklusjon av medlemmer i Sandnes
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus