Mourinho fyrer løs mot trenerkollegaer

José Mourinho liker ikke at andre trenere snakker om klubben hans. Foto: Henry Browne / Reuters / NTB scanpix.
José Mourinho liker ikke at andre trenere snakker om klubben hans. Foto: Henry Browne / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

José Mourinho liker ikke at Arsène Wenger og Jürgen Klopp snakker om Manchester United og verdien på Paul Pogba.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trenerne til Arsenal og Liverpool har begge satt spørsmålstegn ved overgangssummen på 100 millioner engelske pund som Manchester United skal måtte betale for Juventus-spilleren.

Overgangen er ventet å bli bekreftet neste uke, men før søndagens Community Shield-kamp mot Leicester mener den portugisiske treneren at hans kollegaer er «uetiske».

– Jeg liker ikke å snakke om andre klubber, eller spillere fra andre klubber. Jeg hørte at to av mine kollegaer snakket om oss. Jeg liker det ikke, det er ikke etisk riktig, sa Manchester United-treneren, ifølge Sky Sports.

– Andre trenere liker å snakke om min klubb og mine spillere. Det eneste som betyr noe for meg er hva som skjer i mitt hus, ikke i naboenes hus, fortsatte han.

Mourinho har allerede signert forsvarsspilleren Eric Bailly, midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan og spissen Zlatan Ibrahimovic denne sommeren, og regner seg 75 prosent ferdig med handlingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg føler vi har gjort noen gode kjøp. Vi bestemte oss for å hente inn fire nye spillere, ikke ti. Det er det Manchester United-nivå over, og jeg tror at de virkelig kan forbedre laget og ikke bare være stallfyll.

– Vi har en ung midtstopper som trenger tid på å ta seg til topps, men potensialet er der. Vi kjøpte en kreativ midtbanespiller som vi vet hva står for, en superspiss og vi kommer til få en veldig god midtbanespiller til. Jeg er fornøyd med laget mitt, avsluttet den tidligere Chelsea-treneren.

Les også: Zlatan klar for sin første tittel med United