Spansk avis: – Bundesliga mest aktuelt for Ødegaard

TYSKLAND: Martin Ødegaard kan bli Norges neste spiller i tysk Bundesliga.
TYSKLAND: Martin Ødegaard kan bli Norges neste spiller i tysk Bundesliga. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den spanske storavisen AS skriver mandag at et utlån til Bundesliga står på trappene for Martin Ødegaard.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske 17-åringen befinner seg for øyeblikket i USA med resten av Real Madrid-laget. Etter hjemreise vil klubben sette seg ned sammen med Hans Erik Ødegaard for å diskutere sønnens fremtid, ifølge AS. Førstevalget skal være et utlån til tysk Bundesliga.

Real Madrid har allerede sendt Borja Mayoral (Wolfsburg) og Jesus Vallejo (Eintracht Frankfurt) på utlån til Tyskland i dette overgangsvinduet.

– Skal vises fram

Den Barcelona-vennlige avisen Sport har tidligere skrevet at manager Zinédine Zidane i utgangspunktet ikke hadde planlagt å ta med Ødegaard på sommerturneen, men at president Florentino Pérez skal ha tvunget ham til å inkludere tenåringskjøpet. Intensjonen skal være at Real Madrid ønsker å «vise fram» Ødegaard til potensielle utlånsklubber.

17-åringen var også i fjor med på hovedstadsklubbens sommeroppkjøring. Det var under Australia-besøket han fikk sin første kamp fra start da Roma var motstander i Melbourne.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Av de 25 spillerne Zidane har tatt med seg til Nord-Amerika kommer elleve av dem fra reserve eller U19-laget, blant andre franskmannens sønner, Enzo og Luca.

Åpner onsdag

Flere av førstelagsstjernene som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Toni Kroos har fortsatt ferie etter EM.

Real Madrid spiller sin første kamp i USA mot Paris Saint-Germain i Columbus onsdag. Deretter venter oppgjør mot Chelsea (30. juli) og Bayern München (3. august). I august møter de helhvite Sevilla i den europeiske supercupen på Lerkendal.