Syk Carlsen avsluttet med remis i Bilbao

Magnus Carlsen slet med forkjølelse og tok remis etter et kort parti mot amerikanske Wesley So. Foot: Vincent West / Reuters / NTB scanpix
Magnus Carlsen slet med forkjølelse og tok remis etter et kort parti mot amerikanske Wesley So. Foot: Vincent West / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Magnus Carlsen avgjorde Masters-turneringen i Bilbao med seier over Anish Giri fredag. Lørdag avsluttet en småsyk nordmann med remis i sjakkmøtet med amerikanske Wesley So.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for en suveren seier i Masters-finalen var den regjerende verdensmesteren i det selvkritiske hjørnet.

– Jeg synes alltid spillet mitt kan være bedre, men dette er den beste turneringen jeg har spilt på en stund hvis man ser på innholdet og kvaliteten på partiene mine, sa Carlsen til nettstedet mattogpatt.no.

Les også: Carlsen vant Bilbao Masters

– Jeg ville ikke hatt noe imot et annet type parti, men siden i går har jeg ikke følt meg veldig bra. Jeg er ikke misfornøyd med et kort parti i dag, sa en småforkjølet Carlsen.

Etter 38 trekk var partiet over.

– Jeg gikk tom for energi mot slutten. Jeg følte meg ikke så bra i går heller, men generelt har måten jeg har spilt på vært bra. Resultatet er mer enn godt nok, sa nordmannen.

Personvernpolicy