Meny

Strømsgodset ett poeng opp til sølvplass

Vikings Zymer Bytyqi skapte det meste hjemmelaget produserte av sjanser, men måtte se Muhamed Keita sette inn matchvinnerscoringen for Strømsgodset etter 78 minutter. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strømsgodset snek seg helt opp i ryggen til Odd etter 1-0-seier borte mot Viking lørdag. Det setter press på Dag-Eilev Fagermos menn før deres kamp søndag.

I en kamp foran et glissent Viking stadion som ikke vil gå inn i historiebøkene som den meste underholdende, måtte det en enkeltmannsprestasjon til for å få ballen i nettet.

Muhamed Keita skrittet opp på et frispark etter 78 minutter og sendte ballen over muren før den duppet ned i Iven Austbøs nærmeste hjørne til 1-0.

– Jeg så keeperen stå i motsatt hjørne, så da bare duppet jeg ballen over muren, sa matchvinneren til TV 2 etter kampslutt.

Keita sa videre at det var godt å få med seg tre viktige bortepoeng.

– Det er deilig å få med tre poeng. Det var en temposvak kamp, men en perfekt bortekamp å få med oss tre poeng i.

Sjansefattig

Frem til scoringen hadde det ikke vært flust av sjanser i Stavanger. Kim André Madsen hadde imidlertid en gyllen mulighet til å sende Godset i ledelsen etter 17 minutter, men hans heading ble reddet til corner av Austbø.

Zymer Bytyqi viste tidvis prov på sine ferdigheter for Viking, og fikk ved flere anledninger servert lagkamerater i god posisjon, men laget klarte aldri å overliste Espen Bugge Pettersen før pause.

Les også:  Nok en nedtur for formsvakt Start

Keita-perle

Heller ikke etter hvilen måtte man vente lenge mellom de store sjansene, og etter scoringen maktet aldri hjemmelaget å sette inn den store sluttspurten. Resultatet gjør at Strømsgodset er på tredjeplass med 29 poeng, kun ett poeng bak Odd. Viking ligger på plassen bak med 26 poeng. 

Les også:  Ronaldo vil inn blant de store

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus