Meny

VG: Brækhus vurderer overgang til MMA

Cecilia Brækhus skal være aktuell for UFC. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Proffbokser Cecilia Brækhus (34) skal i løpet av helgen i møter med ledelsen i MMA-organisasjonen UFC, skriver VG.

Avisen siterer flere «sikre kilder» på at Brækhus kan få prøve seg i kampsporten mixed martial arts. Torsdag kveld var hun angivelig på vei til Las Vegas i USA for å overvære jubileumsstevnet UFC 200.

Brækhus-advokat Morten Andreassen skrev samme dag på sin Facebook-profil at han var på vei til Las Vegas for å sjekke ut «noen (ville) business-forslag».

Les også: Brækhus-kampen utsolgt

Ultimate Fighting Championship er den største organisasjonen i MMA-sirkuset. Ifølge VG har UFC-ledelsen hatt seriøse diskusjoner om å få til et møte mellom Brækhus og Holly Holm, amerikaneren hun ofte har beskrevet som sin drømmemotstander, men som hun aldri fikk møtt i bokseringen. Holm meldte overgang til MMA i 2013.

Nylig ble det kjent at Brækhus skal bokse sin første proffkamp på norsk jord i Oslo Spektrum 1. oktober. Etter det kan den ubeseirede verdensmesteren være aktuell for en ny kampsport.

Les også: Cecilia Brækhus får bokse i Norge

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus