Griezmann: – Håper ikke dette er toppen

<p>Antoine Griezmann var iskald da han tok straffespark i EM-semifinalen og revansjerte straffemissen fra mesterligafinalen. Foto: Kai Pfaffenbach (Reuters / NTB scanpix)</p>
Antoine Griezmann var iskald da han tok straffespark i EM-semifinalen og revansjerte straffemissen fra mesterligafinalen. Foto: Kai Pfaffenbach (Reuters / NTB scanpix)

Antoine Griezmann var lykkelig etter å ha skutt Frankrike til EM-finale, men han håper det er mer glede i vente.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er veldig glade. Nå kan vi begynne å drømme om det som skal skje søndag, men vi må holde føttene på bakken. Vi skal nyte dette i kveld, og så starter vi arbeidet med å restituere og forberede oss til finalen. Fansen ga oss en stor opplevelse i dag, og jeg håper at det blir slik i finalen også, sa han.

Bakgrunn: Griezmann: – Håper ikke dette er toppen

Han fikk enorm applaus fra publikum på Stade Vélodrome da han ble byttet ut på overtid. Etter kampen var det Griezmann som førte an da de franske spillerne gikk bort til sine tilhengere for å takke for støtten.

Det ble gjort med en versjon av islandsk viking-klapping og en ellevill seiersdans.

Les også: Deschamps: – Vi gir oss aldri

Atlético Madrid-spilleren ga Frankrike ledelsen mot Tyskland på straffespark. I mai misset han et straffespark i mesterligafinalen, og det var liten trøst i at han scoret i straffesparkkonkurransen etterpå. Atlético tapte for byrival Real.

– Jeg ønsket å ta straffe i en viktig kamp igjen. Jeg er glad for at jeg tok ansvaret, og for at jeg scoret. Jeg var veldig rolig, nølte ikke, og det gikk bra, sa han.

Les også: Löw: – Vi spiller mot et helt land

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus