Meny

Kaggestad: – Bare etappeseier er godt nok for Kristoff

Alexander Kristoff har enda ikke hatt full klaff i årets Tour de France. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets Tour de France er en fiasko for Alexander Kristoff dersom han reiser hjem uten en etappeseier, mener sykkelekspert Mads Kaggestad.

Tre av de fire første etappene i årets Tour de France har oppskriftsmessig endt med massespurt. Alexander Kristoff har måttet strekke våpen i alle. Det betyr kort og godt at tre seiersmuligheter allerede er brukt opp.

Fortsatt gjenstår det minst like mange, men presset på Katjusja-stjernen øker ubønnhørlig.

Les også: Kittel vant, Kristoff best av de norske

– Tour de France er for ham fullstendig mislykket hvis han ikke vinner minst én etappe. Det kjenner han helt sikkert på, sier Mads Kaggestad til NTB.

NTB møtte TV 2s sykkelekspert før starten på tirsdagens etappe til Limoges. Der åpnet Kristoff spurten i tidligste laget og måtte igjen se seg slått av et knippe spurtrivaler.

En liten håndfull av de gjenstående etappene i årets Tour vil trolig ende med massespurt. Dermed er det fortsatt gode muligheter til å prikke etappeseieren Kristoff så gjerne ønsker seg.

Les også:

Cavendish spurtet inn til ny seier

Breen vil smi mens jernet er varmt

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus