Meny

Gudjohnsen kan være ferdig i Molde

Eidur Gudjohnsen kom inn mot slutten og overtok kapteinsbindet da Island måtte vinke farvel til EM-semifinalen etter 2-5-tap mot Frankrike. Nå kan islendingen ha spilt sin siste Molde-kamp. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eidur Gudjohnsen er usikker på om han kommer til å spille flere kamper for Molde etter EM-eventyret med Island.

Det melder NRK.

– Jeg må tenke på det. Det er ikke tiden for å ta den diskusjonen nå. Jeg må se hvordan jeg føler meg. Jeg må se hvordan motivasjonen min er, sa 37-åringen etter Islands EM-exit etter 2-5 mot vertsnasjonen Frankrike.

Les også:   Rekordmange så Island få bank av Frankrike

Veteranen reiser nå tilbake til Island før han drar til Molde for å ta en prat med Ole Gunnar Solskjær. Gudjohnsen har i utgangspunktet kontrakt ut neste sesong. Han takker uansett Molde for at han fikk sjansen til å spille i et mesterskap for Island.

– Den rollen Molde spilte for å gjøre slik at jeg kunne spille en rolle i dette mesterskapet, er noe jeg aldri kommer til å glemme, sa han til NRK.

Les også:  Her stoppet Islands eventyr

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus