Sesongbeste for Tutta

<p>Suzann Pettersen leverte sesongbeste da hun kom på 3.-plass i ukens LPGA-turnering. Foto: Kelvin Kuo (Reuters / NTB scanpix)</p>
Suzann Pettersen leverte sesongbeste da hun kom på 3.-plass i ukens LPGA-turnering. Foto: Kelvin Kuo (Reuters / NTB scanpix)

Suzann Pettersen sikret sesongens beste prestasjon på LPGA-touren med 3.-plass søndag. Gryende form er gode nyheter før US Open og Rio-OL.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske 35-åringen kjempet seg inn i seierskampen etter en fantastisk 64-runde på dag to av turneringen. Hun klarte imidlertid ikke å følge opp superrunden lørdag eller søndag, men 3.-plassen var likevel kjærkommen.

På sisterunden åpnet Tutta strålende med tre birdier i løpet av de første fem hullene. En dobbeltbogey (hull 11) og bogey (17) sendte henne tilbake til par for dagen.

Totalt endte Pettersen ni slag under par. Det var fem slag bak vinneren, det canadiske stjerneskuddet Brooke Henderson (18), men kun ett slag bak toeren, Stacy Lewis fra USA.

Seieren var Brooke Hendersons annen strake i samme turnering. 18-åringen tok sin første seier på LPGA-touren i tilsvarende turnering i fjor.

– Å klare å forsvare seieren fra i fjor er utrolig stort. Det er kult å ta sin tredje seier på LPGA-touren, sa Henderson som kunne innkassere rundt 1,6 millioner kroner for bragden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus