Polens trener: – En stor skuffelse

Polens landslagssjef Adam Nawalka så sitt lag bli slått ut av EM på straffespark. Laget reiser hjem uten å ha tapt en kamp. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters / NTB scanpix
Polens landslagssjef Adam Nawalka så sitt lag bli slått ut av EM på straffespark. Laget reiser hjem uten å ha tapt en kamp. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Polens landslagssjef Adam Nawalka tror han med tiden vil minnes EM med glede, men torsdag var det skuffelsen som rådet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var en stor skuffelse for oss å bli slått ut. Spillerne la hjertet sitt i denne kampen og kjempet alt de kunne. De fortjener ros både for denne kampen og for hele turneringen, sa han etter straffetapet mot Portugal.

– Vi reiser hjem uten å ha tapt en eneste kamp. Forventningene til oss var høye, og jeg synes vi ga våre tilhengere mye glede. Vi er lei oss nå, men det er normalt. Nå skal vi bruke tid på å analysere og trekke konklusjoner, men jeg tror vi ender med at vi må være fornøyd med det vi har oppnådd. Spillerne gjorde et flott arbeid, sa han.

Lagkameratene tok godt hånd om Jakub Blaszczykowski, som misset på straffespark. Det er typisk for laget, mener Nawalka.

– Dere har sett at laget jobber som én. Lagånden er sterk, og det er fortsatt tilfelle, sa han.