Meny

Portugal-sjef: – Vi var best

Portugals landslagssjef Fernando Santos har sett sitt lag ta seg til semifinale i EM uten å vinne en eneste kamp i ordinær tid. Torsdag ble Polen slått på straffespark. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugals landslagssjef Fernando Santos mener at hans lag fortjente å ta seg videre til semifinale i EM, selv om laget fortsatt ikke har vunnet en kamp etter 90 minutter.

– Vi var bedre enn Polen. Jeg gratulerer spillerne, som ga alt. Noen av dem er helt ferdige etter to ekstraomganger, men de greide å avgjøre, og nå er jeg glad, sa han.

Han medga at Polens tidlige ledermål var et sjokk.

– Vi gikk til kampen i vår vanlige formasjon, men det gikk ikke så bra som vi ønsket. Vi slapp inn et tidlig mål, og da skalv vi litt. Jeg prøvde å korrigere noen detaljer, flyttet på Ronaldo og Nani, og så greide vi å score med et flott skudd av gutten (Renato Sanches), sa han.

– Polen spilte som de alltid gjør. De holder mye på ballen i forsvar for å lure oss fram, og så kontrer de med Milik og Lewandowski.

Han er ikke bekymret for at spillerne tok ut for mye med tanke på semifinalen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus