Brækhus-kampen utsolgt

UTSOLGT: Dyre billetter til tross, Cecilia Brækhus trekker fullt hus når hun for første gang bokser en proffkamp i Norge.
UTSOLGT: Dyre billetter til tross, Cecilia Brækhus trekker fullt hus når hun for første gang bokser en proffkamp i Norge. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Billettene til boksefesten «The Arctic Rumble» med Cecilia Brækhus i hovedrollen i Oslo Spektrum 1. oktober koster minst 690 kroner, men det skremte ingen. Torsdag kveld var boksefesten utsolgt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettene ble lagt ut for salg torsdag klokken 09.00 etter at det onsdag ettermiddag ble klart at Brækhus får lov til å bokse på norsk jord. Det blir den første profesjonelle boksekampen i Norge på 35 år.

Torsdag kveld la «The First Lady» ut melding på Facebook om at det ikke finnes ledige billetter igjen.

Trøsten får være at kampen også vises på TV 3.

– Det var ikke haller i Bergen som oppfylte de ønskene vi hadde. Derfor ble det Oslo Spektrum. Dessverre må jeg si, men jeg håper jo bergenserne kommer til Oslo for å støtte meg, sa Brækhus til NTB.

Tre timer etter at billettsalget startet var 75 prosent av billettene revet vekk, skriver Nettavisen. Total ble i underkant av 10.000 billetter lagt ut torsdag.

Prisene varierer fra 690 til 2490 kroner. I tillegg til Brækhus-kampen, hvor motstanden er ukjent, blir det tre øvrige kamper. Det er også ventet at det lages et show med flere artister i forbindelse med arrangementet .

– Vi skal ta litt av Las Vegas til Norge og lage en folkefest, sa Morten Andreassen som jobber for Brækhus-selskapet First Lady Promotion via Advokatfirmaet Elden.

Personvernpolicy