Copa America: Argentina avgjorde på en drøy halvtime

Erik Lamela (t.v.) scoret det første målet for Argentina. Foto: Joe Nicholson, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Argentina vant gruppe D i Copa America etter 3-0 mot Bolivia tirsdag. Alle målene kom i første omgang – uten Lionel Messi på banen.

Erik Lamela, Ezequiel Lavezzi og Victor Leandro Cuesta scoret og avgjorde kampen innen en drøy halvtime. Ved pause kom Lionel Messi inn for Gonzalo Higuaín, men Barcelona-stjernen maktet ikke å få uttelling.

Flere ganger i løpet av første omgang ropte tilskuerne Messis navn. Argentina-trener Gerardo Martino skjønner at de frammøtte ønsker å se stjernespilleren.

– Folk vil se ham spille fotball. Folk over hele verden vil betale for å se på ham, og det må han leve med. Noen ganger spiller han, og andre ganger må han være på benken, sa Martino.

Seieren sendte uansett Argentina til topps i gruppe D. Det betyr at de møter Venezuela i kvartfinalen.

– Nå skal vi begynne å tenke på kampen mot Venezuela. Vi skal vinne og gå videre, sa Messi etter seieren mot Bolivia.

Chile kom på annenplass i gruppa etter at de vant 4-2 mot Panama. Stjernespillerne Eduardo Vargas og Alexis Sánchez scoret to mål hver.