Ronaldo: – Island parkerte bussen

Cristiano Ronaldo likte dårlig Islands sterke forsvarsjobb og beskyldte motstanderen for å «parkere bussen». Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Potte sur etter å ha spolert store sjanser med dårlige avslutninger, langet Cristiano Ronaldo ut mot Island etter 1-1-kampen i EM tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– De parkerte ikke bare bussen, de parkerte den inne i nettet, sa han med uttrykket som brukes om lag som bare er opptatt av å forsvare seg.

31-åringen prøvde å avslutte hele 11 ganger, men bare to ganger fikk han ballen mellom stengene. Hele seks av forsøkene hans ble blokkert.

– Vi gjorde vårt beste, skapte mange sjanser og holdt ballen i laget. Island prøvde ingenting, bare forsvar, forsvar, forsvar. De hadde to sjanser og scoret ett mål. Det var deres lykkekveld, sa han.

Bakgrunn: Islandsk jubelkveld mot Portugal

– Vi er frustrerte fordi de ikke prøvde å spille. Derfor tror jeg ikke de vil oppnå noe her i EM. Etter min mening er det feil innstilling. Det blir vanskelig når vi prøver å vinne kampen og motstanderen ikke gjør det.

Ronaldo tangerte legenden Luis Figos portugisiske rekord på 127 landskamper, men han maktet ikke å bli første spiller med scoring i fire ulike EM-sluttspill. Humøret hans ble merkbart dårligere utover i kampen, og etter kampslutt klaget han til dommeren før han gikk av banen uten å takke islendingene for kampen.

Les også: Pangstart for Italia