TV 2 har sikret seg skirettigheter

<p>Neste gang Kjetil Jansrud kjører verdenscuprenn i St. Moritz og Sveits blir det TV 2 som sender bilder derfra i Norge. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)</p>
Neste gang Kjetil Jansrud kjører verdenscuprenn i St. Moritz og Sveits blir det TV 2 som sender bilder derfra i Norge. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)

TV 2 har sikret seg rettigheter for nordiske grener på ski, og vil fra kommende sesong overta rettighetene for alle internasjonale renn som arrangeres i Sveits.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettighetene for Sveits er tatt ut av den internasjonale rettighetspakken for vintersport, noe som betyr at TV 2 de neste seks vintrene blant annet vil vise alpint fra Wengen og to av rennene i Tour de Ski i langrenn.

– Vi har lenge ønsket å sikre oss en bit av den store vintersportspakken, og dermed sikre at noen av de mest populære vinteridrettsbegivenhetene også kan sees på TV 2. Endringene i rettighetssituasjonen i Sveits gjorde dette endelig mulig for oss, noe vi er veldig fornøyd med, sier administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en pressemelding.

Les også: Skiskyting på NRK til 2022

Dette betyr blant annet at TV 2 har rettighetene til verdenscuprennene i alpint fra Wengen, Adelboden, St. Moritz og Crans-Montana.

De rennene i Tour de Ski som går i Sveits vil også bli vist på TV 2.

I Sveits avvikles også ett verdenscuprenn i hopp (Engelberg) og deler av verdenscupen i snowboard.

Personvernpolicy