Meny

Høgmo gjør endringer før landskampen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verken Martin Ødegaard eller Marcus Pedersen er aktuelle før onsdagens kamp mot Belgia på Ullevaal. Det informerte Per-Mathias Høgmo om under dagens pressekonferanse.

– Det ble en ny runde for Castilla med to kamper, så det gjør Martin uaktuell for samlingen, sier Høgmo.

På spørsmål om 17-åringens fremtid blant reservene til stjernegalleriet til Real Madrid, tror landslagssjefen at hovedstadslaget vil ta en evaluering etter sesongen.

– Han har vært i Castilla i 15-16 måneder nå, så jeg tror de vil ta en veldig grundig evaluering. Konklusjonen tror jeg blir at han skal spille førstelagsfotball et eller annet sted. Jeg vil støtte et sånt valg, forklarer Høgmo.

Strømsgodset-spiss Marcus Pedersen blir heller ikke å se på Ullevaal-matta onsdag kveld etter at hamarsingen fikk en kjenning på en gammel skade under dagens trening.

– Det er en fordel med at skadene kommer nå, og det er at de åpner opp for andre. Som en liten nasjon er vi sårbare for skader, men det fører til at flere får erfaring inn mot mesterskap.

Blant de nyankomne i troppen før kampene mot Island og Belgia er den ferske opprykksfinalemesteren Adama Diomande. 26-åringen rykket opp til Premier League med Hull i helgen.

– Det var en stor begivenhet, og selv om han ikke var i troppen til finalen, har han vært en del av det. Det blir interessant å se om han kan klarer å banke seg inn i laget i løpet av oppkjøringen fram mot neste sesong, avslutter Høgmo.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus