Alexander Os legger opp

Alexander Os overrasket med andreplass på herrenes fellesstart under sesongåpningen i skiskyting i fjor, men hadde ellers en laber sesong og endte på en 54. plass i verdenscupen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Alexander Os overrasket med andreplass på herrenes fellesstart under sesongåpningen i skiskyting i fjor, men hadde ellers en laber sesong og endte på en 54. plass i verdenscupen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Alexander Os legger opp som skiskytter. Det melder 36-åringen på sin egen Facebook-side tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Etter en del fram og tilbake, har jeg nå bestemt meg for å trappe ned skiskyttersatsingen. Skiskyting er vanvittig gøy, men nå har jeg kommet i en fase i livet hvor det er på tide å gå videre, skriver Os, som samtidig melder at han venter datter nummer to i juli og har fått jobb som daglig leder i Reistadløpet fra 1. juni.

Det var VG som først meldte at Os legger opp.

Os var på stafettlaget som VM-gull i Russland i 2011, og har også en bronsemedalje på jaktstart fra Pyeongchang i 2009.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus