Meny

– Grindheim fortsetter i Vålerenga

Vålerenga-kaptein Christian Grindheim fikk ikke spille i søndagens 2-3-tap borte mot Strømsgodset. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga-kaptein Christian Grindheim fortsetter i Oslo-klubben, opplyser VIF-eier Tor Olav Trøim til VG. Trener Kjetil Rekdal vraket Grindheim til søndagens kamp mot Strømsgodset.

– Grindheim er med på laget og fortsetter, sa Trøim til VG mandag.

Torsdag meldte VG at VIF-kaptein Grindheim ikke kom til å få spille mot Strømsgodset søndag. Det var uenighet mellom Grindheim og VIF-trener Rekdal.

– Jeg hadde en prat med Christian i går. Det gikk på prestasjoner og forskjellige ting. Han tar fri i helgen, og så ser vi hva som skjer videre, sa Kjetil Rekdal til avisen.

Les også:  Vålerenga klarte ikke holde unna for Godset-presset

Duoen skal ha skværet opp på et oppklaringsmøte før mandagens trening.

– Både Christian og jeg føler et enormt ansvar. Han som kaptein, og jeg som trener, og vi har vært litt tøffe med hverandre. Vi har kommet frem til at vi må gjøre en bedre jobb i fellesskap, og da tror jeg at mange av utfordringene våre løser seg ganske fort. Vi skal stå samlet og begynne å ta mye poeng, sier Rekdal til VIFs eget nettsted mandag.

– Det har vært et veldig positivt møte, kommenterer Grindheim til nettstedet.

VIF har fått en tung sesongstart. Rekdal og co. tapte 2-3 mot Strømsgodset søndag, VIFs åttende tap på 12 seriekamper så langt i år.

Les også:  Tung festdag for VIF

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus