Meny

Berntsen scoret i viktig seier

Daniel Berntsen spilte en viktig rolle da Djurgården tok en etterlengtet seier søndag. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Berntsen la opp til det første målet og scoret selv det neste da Djurgården tok en viktig 3-0-seier over Helsingborg i Allsvenskan fotball.

Nordmannen spilte en viktig rolle da Djurgården slo tilbake etter tap i seks av sine syv siste kamper, hvorav de tre siste. Avisene har skrevet om krise og tilhengerne vist sin misnøye med boikott, men søndag var det jubel igjen.

– Jeg er utrolig imponert av spillerne. Det er en ting å kjempe hardt og forsvare seg, men å spille så godt når men er i en slik situasjon ... Det var helt rått, sa trener Pelle Olsson.

Djurgården hadde ikke avholdt noen trening siden torsdagens 0-3-tap mot Kalmar, men pausen så ut til å ha gjort spillerne godt.

Fint samspill mellom Berntsen og Elliot Käck banet vei for ledermålet. Sam Johnson fikk et perfekt innlegg og scoret med hodet.

To redninger på streken holdt Helsingborg inne i kampen, men Berntsen doblet ledelsen med et venstrebeinsskudd fra langt holdt. Jesper Karlström satte punktum.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus