Meny

Vålerenga klarte ikke holde unna for Godset-presset

Strømsgodset vendte 0-2 til seier 3-2 mot Vålerenga søndag. Foto: Cornelius Poppe, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Vålerenga i motgang sjokkerte fra start på Marienlyst, men Strømsgodset kom tilbake og sikret seier med 3-2.

Det har vært en turbulent uke for Vålerenga, men det så ikke ut til prege Oslo-klubben da formspiller nummer én Deshorn Brown iskaldt satte inn sitt sjette mål for sesongen til 1-0 ledelse etter 20 minutter.

Med kaptein Christian Grindheim ute tok erstatter Herman Stengel også over kapteinsbindet. Og etter 27 minutter prøvde 20-åringen lykken fra 25 meter. Skuddet gikk via Mohammed Abu, og med ett var Vålerenga oppe i 2-0.

Les også:   Hoff berget poeng for Start

Men en presset Vålerenga-trener Kjetil Rekdal fikk se kampen endre totalt karakter i annen omgang. Først reduserte Muhamed Keita på en volley etter 57 minutter, før kaptein Lars Vilsvik tok ansvar og utlignet til 2-2 tjue minutter før slutt.

Godset fortsatte stormløpet og fikk til slutt betalt da Petter Vaagan Moen lå bak Vajebah Sakors selvmål som sikret tre nye poeng for Godset med fem minutter igjen.

For Vålerenga og Kjetil Rekdal fortsetter problemene, og laget forblir tredje sist på tabellen med 10 poeng. Tre poeng skiller til Stabæk på nedrykksplass.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus