Meny

Reservepreget Liverpool avsluttet med uavgjort

Jordon Ibe jublet etter sitt første PL-mål. Foto: Paul Burrows (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jürgen Klopp hvilte sine beste spillere da Liverpool rundet av Premier League-sesongen med 1-1 borte mot West Bromwich.

Liverpool spiller europaligafinale mot Sevilla i Basel onsdag. Den kampen kan sikre Anfield-laget plass i neste sesongs mesterliga.

Derfor tok ikke Klopp noen sjanser med sine stjerner på The Hawthorns søndag. Salomon Rondon ga WBA ledelsen etter et lite kvarter. Fra skrå vinkel skjøt angriperen vertene foran.

Les også:  Tottenham rotet bort annenplassen

Jordon Ibe sto for et nydelig raid da han utlignet etter 23 minutter. Vingen sørget dermed for at Liverpool tok ett poeng i ligaavslutningen. Det var første gang Ibe scoret for de røde i Premier League.

Skadeplagede Jordan Henderson og Danny Ings kom begge innpå i 2. omgang. Det er gode nyheter for Liverpool foran finalen i Basel.

Liverpool endte på åttendeplass med 60 poeng etter en skuffende sesong der Brendan Rodgers fikk sparken i fjor høst. West Bromwich endte på 14.-plass med 43 poeng.

Les også:

Manchester City sikret mesterligaplass

Premier League-kamp avlyst etter mistenkelig funn

Liverpool-billetter stjålet før finalen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus