Meny

Liverpool-billetter stjålet før finalen

Liverpool-fansens finalebilletter er havnet på avveie. Onsdag leder Jürgen Klopp Liverpool i finalen i Europa League mot Sevilla. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn brøt seg inn på Liverpools hovedkontor og stakk av med en rekke billetter til lagets finale i europaligaen mot Sevilla onsdag.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo skjedde innbruddet i lokalene i Chapel Street fredag.

Liverpool FC har lovet at alle supportere som har kjøpt billetter på lovlig vis, vil slippe inn på St. Jakob Park i Basel, hvor onsdagens finale spilles.

Politiet har sluppet overvåkingsbilder av tre menn de mener står bak innbruddet.

Bakgrunn: Liverpool til finale mot «europaliga-spesialisten»

– Alle som reiser til stadionet i Basel med ugyldige eller stjålne billetter, vil bli nektet adgang. Folk som prøver seg, vil bli fjernet, i ytterste konsekvens også pågrepet. Alle billetter er nå fjernet fra klubbens hovedkontor, heter det i en melding fra britisk politi.

På grunn av den lave tilskuerkapasiteten i Basel, har Liverpool-fansen desperat forsøkt å få tak i billetter. På svartebørsen blir det tilbudt VIP-billetter til godt over 350.000 kroner. Og ordinære billetter som ville kostet 1500 kroner, er til salgs for nærmere 180.000 kroner.

Les også: Spansk test for Klopp

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus