Britisk avis: – Manchester United leder kampen om Zlatan

Kampen om Zlatan Ibrahimovic blir garantert en av sommerens mest omtalte overgangssagaer. Foto: Benoit Tessier (Reuters / NTB scanpix)
Kampen om Zlatan Ibrahimovic blir garantert en av sommerens mest omtalte overgangssagaer. Foto: Benoit Tessier (Reuters / NTB scanpix)

Telegraph mener Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for at han vil spille i England og at valget har falt på Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske superstjernen bekreftet fredag at han forlater franske Paris Saint-Germain etter sesongen.

– I morgen er min siste kamp på Parc des Princes. Jeg kom hit som en konge og reiser som en legende, skrev han på Twitter.

Les også: Ibrahimovic ferdig i PSG

Ifølge Telegraph var Ibrahimovic i samtaler med klubben om en ettårsforlengelse, men partene ble ikke enig. Nå skal 34-åringen ha bestemt seg for at han ønsker seg til Manchester United.

– Ibrahimovic har en rekke tilbud, men skal ha bestemt seg for at han ønsker å spille i England etter en karriere i Spania, Italia og Frankrike. Han mener han kan takle de fysiske kravene i Premier League, skriver avisen.

– United vurderer Ibrahimovic som en viktig kortsiktig signering med tanke på hans ferdigheter, personlighet og globale appell, spesielt siden Pep Guardiola tar over nabolaget Manchester City.

Les også: Zlatan på godt og vondt

LA Galaxy er en av klubbene som har meldt seg på i kampen om Ibrahimovic, men ifølge Telegraph ønsker svensken å holde seg i en europeisk toppliga før han eventuelt flytter til USA.

Ibrahimovic skal kreve en lønn på 300.000 pund i uken, et krav Manchester United skal være villig til å innfri.

Les også:

Zlatan: – Kanskje jeg bare legger opp

Zlatans agent usikker på svenskens fremtid

Zlatan åpner for Premier League neste sesong

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus