Meny

Liverpool med sen utligning på Anfield

Eden Hazard etter sin fantastiske scoring for Chelsea mot Liverpool onsdag kveld. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To minutter på overtid sørget innbytter Christian Benteke for at det ble 1-1 mellom Liverpool og Chelsea onsdag kveld.

Etter mye om og men endte det med at Chelsea-keeper Asmir Begovic slo en ball ut i feltet som Benteke fikk stanget i mål.

Dermed ble ikke kunstscoringen til Eden Hazard fra 1. omgang utslagsgivende.

Hazard kjørte slalåm gjennom hele Liverpool-forsvaret og sto bak scoringen som var kampens eneste helt til klokka passerte 90 minutter.

25-åringen fra Belgia mottok ballen i mellomrommet og spilte vegg med Baba Rahman før han etter hvert skar inn i feltet. Fra rundt 15 meters hold skjøt han ballen flott ned i lengste hjørnet bak Liverpool-keeper Simon Mignolet. Det var en super soloprestasjon av beste merke i reneste Lionel Messi-stil.

Les også: Sunderland reddet plassen

Lite futt

Jürgen Klopp hadde mange spillere utilgjengelig, men stilte med de beste av dem som kunne spille. Likevel ble det aldri den helt store futten fra de røde. Det spørs om ikke Klopp og spillerne tenker mer på finalen i europaligaen mot Sevilla i Basel 18. mai.

Lagets første brukbare sjanse kom kvarteret ut i 2. omgang. Da ble Daniel Sturridge frispilt, og landslagsspissen kom alene med Chelsea-keeper Asmir Begovic. Sistnevnte reddet praktfullt.

Chelsea hadde gjort mange endringer siden forrige gang, og i kaptein John Terrys suspensjonsfravær spilte for eksempel midtbanemannen John Obi Mikel midtstopper.

Blikk

Chelsea-poenget betyr at laget er nummer ni i årets serie med én serierunde igjen. Det var det ikke mange som hadde tippet før sesongen startet. Chelsea startet tross alt sesongen som regjerende seriemester, og fansen har nok allerede rettet blikket mot neste sesong når italieneren Antonio Conte overtar managerroret.

Liverpool er på 8.-plass før siste runde. Det kan som best ende på 6.-plass om resultatene går veien kommende søndag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus