Meny

Ranieri vil ha «Hollywood-avslutning» mot United

Claudio Ranieri jakter gull i Manchester søndag. Foto: Darren Staples / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leicester-manager Claudio Ranieri utfordrer spillerne sine til å sikre seriegullet på Old Trafford søndag. Italieneren sammenligner United-kampen med slutten på amerikanske filmer.

Tre poeng på Old Trafford vil gi Leicester seriegullet søndag. Laget har sju poeng ned til Tottenham med tre kamper igjen. Ranieri vartet opp med en Hollywood-referanse da han møtte pressen fredag.

– Jeg er veldig stolt på vegne av alle i Leicester, men det er viktig å avslutte denne historien som i en amerikansk film. Det må bli en lykkelig slutt, sa italieneren.

– Nå har vi sjansen til å vinne tittelen. Man vet aldri hva som vil skje neste sesong. Vi vet ikke om vi kommer til å få en slik mulighet igjen, la Ranieri til.

Les også:  BBC: Vardy får ytterligere én kamp

Følelser

Leicester-manageren er veldig glad for støtten han og laget får av omgivelsene for tiden.

– Det er mye følelser. Folk venter på oss i gatene og ved treningsfeltet. Men de bør også takke klubbens styreformann. Han bygger et veldig bra lag her, sa Ranieri.

Leicester gjester United uten formspissen Jamie Vardy. Engelskmannen soner fortsatt karantene. Ranieri forventer en tøff kamp i Manchester.

– Vi må kjempe. Det kommer til å bli en fantastisk kamp, men den blir også vanskelig. Vi må beholde roen og sulten, sier han.

Les også:  United-stjerne: – Vi tjener latterlig mye

Vil stoppe festen

United-manager Louis van Gaal er ikke særlig lysten på at Ranieri og co. skal feire gull på Old Trafford.

– Vi kan ikke tillate dem å ta gullet her. Vi kjemper fortsatt om en topplassering, så vi er nødt til å slå Leicester, sier van Gaal til Uniteds nettsted.

– Jeg tror Leicester kommer til å feire uken etter. Vi ønsker ikke å spolere festen deres, bare utsette den litt, legger nederlenderen til.

United er tabellfemmer i Premier League. Laget har fem poeng opp til Arsenal på fjerdeplass, men har en kamp til gode på London-laget.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus