Meny

Tøffe forhandlinger i vente for NFF

Fotballpresident Terje Svendsen og generalsekretær i fotballforbundet Kjetil Siem skal forhandle om store sponsoravtaler i løpet av året. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund står foran en forhandlingsrunde med mange store sponsorer i år. – En krevende og utfordrende oppgave, sier fotballpresident Terje Svendsen.

TV-avtalen betyr aller mest for NFF. Den ble solgt i fjor og vil gi inntekter på 2,4 milliarder kroner fordelt på seks sesonger (2017-2022).

Men det kommer også solide bidrag andre steder fra. Det er ikke gitt at pengestrømmen vil være like sterk framover.

Les også: Siem legger fram reiseregningene i detalj

– Det er helt klart at den økonomiske situasjonen i Norge er et bakteppe. Det ligger her knyttet til reforhandlingene. Vi håper vi framstår som en attraktiv samarbeidspartner. Vi har godt håp om at vi skal fornye avtalene. Det er spennende tider i Norge. Vi anser at forhandlingene blir en krevende og utfordrende oppgave, sier Svendsen til NTB.

– Fordelen er at vi har en TV-avtale som går langsiktig. Utfordringen er at mange avtaler nå går ut samtidig og at den generelle økonomiske situasjonen i norsk næringsliv er delvis utfordrende, tilføyer han.

– Det kan ha betydning for forhandlingene. Det sier seg selv, sier NFFs generalsekretær Kjetil Siem til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus