Meny

NM: Odd og Glimt med storseirer

AaFK scoret to ganger i løpet av kampens tre-fire siste minutter, og innbytter Mustafa Abdellaoue reddet ekstraomganger da han pirket inn 3-3. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt og Odd vant begge 6-0 i cupens 2. runde onsdag. Molde kom tilbake og slo Grorud 3-2 mens Aalesund levde ytterst farlig.

Moldenserne vant cupen både i 2013 og 2014, men denne gangen måtte MFK jobbe lenge med å stoppe Grorud i Oslo. Først etter 67 minutter sendte Mohamed Elyounoussi storfavoritten opp i 2-1 på en straffe. Molde vant til slutt 3-2.

Start slet i perioder mye mot Fram i Larvik, men kom seg i land og vant 3-0.

For Tromsø ble det en kjempedebut for barne-TV-verten Christer Johnsgård (29). Han scoret to ganger i løpet av seks minutter i første omgang. TIL vant til slutt 2-0 over Mjølner.

Johnsgård fikk en 1-årskontrakt med Tromsø i vinter.

Drama

Aalesund var ytterst nær å ryke ut for 3.-divisjonslaget Herd. AaFK scoret to ganger i løpet av kampens tre-fire siste minutter, og innbytter Mustafa Abdellaoue reddet ekstraomganger da han pirket inn 3-3.

Samme mann scoret så 4-3, og dermed kunne faren avblåses hos John Arne Riise og de andre.

Odd avgjorde før pause mot Tønsberg og vant til slutt 6-0. Skienslaget lot ganske mange faste A-lagsspillere starte kampen.

Det har løsnet for Deshorn Brown i Vålerenga. Han scoret 2-0-målet da VIF slo Hønefoss 3-1.

Tittelforsvarer Rosenborg var helt uten trøbbel mot Byåsen 5-1. Det sto 2-0 ved pause etter mål av Riku Riski og Magnus Stamnestrø.

Lett

Heller ikke Bodø/Glimt var i nærheten av å snuble denne gangen. Det sto 2-0 halvveis over Mo etter at Mathias Normann og Milan Jevtovic hadde scoret. Det stoppet først på 6-0.

Viking ble holdt til 0-0 ved pause av Vard Haugesund, men i løpet av et kvarter av 2.-omgangen var favoritten i klar føring. Det endte til slutt 3-0.

Lillestrøm hadde etter hvert full kontroll på Lillehammer og sikret seg 2-0-seier. Scoringene kom likevel et godt stykke ut i 2. omgang ved Erik Brenden og Mohamed Ofkir.

Brann er eneste lag fra eliteserien som er utslått av NM denne sesongen. Bergenserne tapte for Førde allerede i 1. runde. Fire eliteserielag spiller torsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus