Meny

Sakho aksepterer positive dopingprøve

Liverpools Mamadou Sakho skal ikke ha noe ønske om at B-prøven blir analysert, ifølge britiske medier. Foto: Lee Smith / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-forsvarer Mamadou Sakho kan trolig forvente seg en lang karantene etter at han har godtatt resultatet av den positive dopingprøven.

En rekke britiske medier meldte onsdag at franskmannen, som nylig testet positivt på et fettforbrennende stoff, ikke skal ha noe ønske om at B-prøven blir analysert.

Det betyr i klartekst at Premier League-stjernen innrømmer forholdet, og det faktum at han har forbrutt seg mot dopingreglementet.

26-åringen vil nå ventelig bli ilagt en lang karantene. Maksimumsstraffen er fire års utestengelse, men Liverpool-kompis Kolo Toure ble utestengt i seks måneder for et tilsvarende regelbrudd i 2011. Toure skal da ha forsynt seg av konas slankepiller.

En eventuell utestengelse betyr etter alt å dømme at Sakho går glipp av sommerens EM-sluttspill på hjemmebane.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus