Benitez med følelsesladd Liverpool-dag

Rafa Benitez (bakerst) og Jürgen Klopp i lystig prat før lørdagens 2-2-kamp på Anfield. Foto: Paul Ellis (AFP Photo)

Rafael Benitez så ut til å få et vondt gjensyn med sin gamle hjemmebane Anfield lørdag. Men Newcastle slo tilbake og klarte 2-2 mot Liverpool.

– Det var mye følelser i starten av kampen. Mitt forhold til fansen, klubben og byen Liverpool er godt. Forhåpentlig kan Liverpool vinne europaligaen. Jürgen (Klopp) gjør en meget god jobb, sa Benitez til BBC om returen til Merseyside.

Han ledet Liverpool i perioden 2004-10. Han satt på benken da Liverpool snudde 0-3 ved pause til uavgjort og seier på straffer over Milan i mesterligaen i 2005.

Newcastle ligger nest sist i den engelske eliteserien og har tre kamper igjen å spille.

Aston Villa er allerede degradert, mens Norwich, Sunderland og Newcastle kjemper om å unngå de to andre nedrykksplassene.