Meny

Hevder Liverpool-stopper har testet positivt

FETTFORBRENNENDE: Mamadou Sakho (t.h.) skal ha testet positivt på et ulovlig, fettforbrennende stoff. Foto: Paul Ellis / Afp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-stopper Mamadou Sakho skal ha testet positivt for et fettforbrennende stoff, melder den franske radiokanalen RMC.

Ifølge franske RMC er den franske landslagsspilleren midlertidig utestengt av Liverpool.

Sakho har spilt 22 seriekamper for rødtrøyene denne sesongen. Han scoret da Liverpool nylig slo Dortmund ut av europaligaen.

26-åringen har spilt 28 A-landskamper for «Les Bleus».

Midtstopperen ble hentet til Anfield høsten 2013. Han er siden blitt en publikumsfavoritt, kjent for sitt oppofrende spill.

Klubben skriver i en pressemelding at Sakho ikke er offisiellt suspendert av UEFA, men at de likevel velger å ilegge ham suspendsjon så lenge saken er under etterforskning.

Liverpool møter Newcastle på Anfield denne serierunden i Rafael Benitez sin første kamp på Anfield som manager siden han fikk sparken i Liverpool. Nå er han Newcastle-manager og har neppe planer om å behandle gamle venner pent.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus