Agüeros 100. ligamål ikke nok for City

Sergio Agüero (til venstre) scoret sitt 100. ligamål da han ga Manchester City ledelsen 1-0 borte mot Newcastle. Hjemmelaget kom tilbake og utlignet til 1-1 senere i førsteomgang. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)

Manchester Citys superspiss Sergio Agüero scoret sitt 100. mål i Premier League, men det var ikke nok da laget bare klarte 1-1 borte mot Newcastle.

Argentineren som nå har scoret 100 mål på kun 147 Premier League-kamper, fant nettmaskene etter 14 minutter da han stusset Aleksandar Kolarovs innlegg i mål. TV-reprisene viste imidlertid at 27-åringen var i soleklar offside uten at assistentdommeren vinket med flagget.

Sissoko sentral

Rafael Benitez' Newcastle ga seg imidlertid ikke. Det kom et varsku da Sissoko kom alene med Joe Hart etter en grusom tversoverpasning fra Kolarov. Franskmannen klarte imidlertid ikke å overliste Joe Hart, men kun minutter senere endte ballen bak den engelske landslagskeeperen.

Sissoko slo en fantastisk crosspasning mot høyre hvor høyreback Vurnon Anita kom stormende. Han tok med seg ballen inn i banen med en skuddfinte og plasserte den i hjørnet med venstrebeinet, utakbart for Hart.

Hjemmelaget var svært nær å beholde alle poengene. Innbytter Georginio Wijnaldum kom alene med Hart, men en glimrende redning fra City-keeperen sørget for at lagene fikk ett poeng hver.