Fury: – Han er en oppblåst vektløfter

Tyson Fury er ikke redd for å levere verbale svingslag. Foto: Paul Childs (Reuters / NTB scanpix)
Tyson Fury er ikke redd for å levere verbale svingslag. Foto: Paul Childs (Reuters / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tungvektsmester Tyson Fury tror kampen mot IBF-tittelholder Anthony Joshua blir «en enkel lønningsdag» så fort han får unnagjort returoppgjøret mot Vladimir Klitsjko.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Britiske Fury, som er kjent for sine friske verbale fraspark, møter Klitsjko til revansjeoppgjør om VM-beltene i bokseforbundene WBA og WBO i juli. Fury fratok også Klitsjko IBF-tittelen i stjerneduellen dem imellom i november, men ble senere fratatt beltet som følge av at IBF-ledelsen ikke godtok at det allerede var planlagt et returoppgjør dem imellom.

OL-mester Anthony Joshua overtok dermed IBF-tittelen da han slo amerikanske Charles Martin og ble verdensmester allerede i sin 16. profesjonelle kamp sist helg.

Les også: Fury verdensmester etter seier over Klitsjko

Etter kampen sa Joshua at han kommer til å «spasere til seier» i et eventuelt møte med Fury, en uttalelse sistnevnte naturligvis ikke lar stå uimotsagt.

– Det britiske folket lar seg lure av en boms. Jeg synes Joshua så ut som en oppblåst og gal vektløfter på stoff, sa Fury onsdag.

– Han bokset mot en amerikaner som kom for legge seg ned. Han hadde like mye motstand i seg som et glass vann: Null, fortsatte han.