Mot opprydding i PSG

PSG-trener Laurent Blanc måtte tåle mesterligaexit tirsdag. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)
PSG-trener Laurent Blanc måtte tåle mesterligaexit tirsdag. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvartfinaleexiten i mesterligaen mot Manchester City kan bety slutten for «Ibrahimovic-generasjonen» i Paris Saint-Germain.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

2-2 i hjemmekampen i Paris ble til 2-3-tap sammenlagt etter belgiske Kevin de Bruynes matchvinnende scoring i tirsdagens kvartfinaleretur i Manchester. Etter kampen sto fortvilelsen å lese i ansiktet til Zlatan Ibrahimovic og resten av PSGs stjernetunge mannskap.

Stor var også skuffelsen i Qatar Sports Investments, selskapet som har pumpet milliarder av kroner inn i klubben de siste sesongene for å vinne mesterligaen. At PSG skulle bli det første laget i historien med fire strake kvartfinaletap i mesterligaen var ikke med i planene.

Les også: Zlatan åpner for Premier League neste sesong

At klubben har tatt fire ligamesterskap på rad er en mager trøst.

– Vi er svært misfornøyd med resultatet, sa en tydelig nedbrutt PSG-president Nasser al-Khelaifi etter nederlaget i Manchester.

– Dette er fjerde gang vi kommer til kvartfinale og blir slått ut. Nå må vi ta ett skritt tilbake og analysere det som skjedde, tilføyde han i det som av mange blir tolket som et klart varsel om at PSG-ledelsen nå vil ta grep.

Les også: De Bruyne skjøt City til semifinale