Sjokktap for Malmö

Jo Inge Berget scoret igjen, men hans Malmö gikk på et sjokktap i svensk fotball onsdag.
Jo Inge Berget scoret igjen, men hans Malmö gikk på et sjokktap i svensk fotball onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Seriefavoritt Malmö måtte tåle et sjokktap i onsdagens bortekamp mot nyopprykkede Jönköping Södra i Allsvenskan fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pawel Cibicki ble den store helten med to scoringer da hjemmelaget vant 3-2 i den første toppseriekampen i Jönköping siden 1969.

Jo Inge Berget ble matchvinner da Malmö slo fjorårsmester IFK Norrköping i helgens serieåpning. Den norske landslagsmannen scoret igjen onsdag, men det ble bare et trøstemål mot slutten av kampen.

Les også: Berget brøt forbannelsen

Malmö tok ledelsen ved Rasmus Bengtsson etter bare fire minutter, men Cibicki skulle komme til å herje med sin tidligere klubb. Han hadde en avslutning i tverrliggeren før han i det 26. minutt satte inn utligningen.

Daryl Smylie gjorde 2-1 helt i begynnelsen av annen omgang. Cibicki økte med en frekk vipp over Johan Wiland før Smylie i det 65. minutt prøvde å filme seg til straffespark og ble utvist med to gule kort.

Malmö fikk dermed spille i overtall nesten en halv time, men fikk bare inn Bergets reduseringsmål.

Haitam Aleesami og hans IFK Göteborg vant 1-0 over Häcken etter tidlig scoring av Søren Rieks og står i likhet med Jönköping Södra med to strake seirer i Allsvenskan.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus