Zuccarello med ny karrierebeste i NHL

Mats Zuccarello. Arkivfoto: Brad Penner / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix
Mats Zuccarello. Arkivfoto: Brad Penner / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello har satt ny personlig rekord med 61 målpoeng i samme sesong. Kun ett år etter at han pådro seg en alvorlig hodeskade i NHL-sluttspillet, har 28-åringen gjort et sensasjonelt comeback.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med sine 26 mål og 35 assist ligger han an til å bli poengkonge i New York Rangers for andre gang i karrieren, og fortsatt gjenstår to kamper i grunnspillet.

– Det er verdens beste hockeyliga, så man kan ikke forvente å få poeng hele tiden. Jeg er veldig stolt. Det er ålreit å bidra til laget, sier Zuccarello til NTB.

Før kampen mot Tampa Bay Lightning, sto Zuccarello med 59 målpoeng, det samme antallet som i gjennombruddssesongen for to år siden. Zuccarello noterte seg for to målgivende, begge til Derek Stepan. Rangers vant kampen 3-2 etter å ha ligget under 2-0.

– All ære til ham. Skal ikke ta fra ham noe der. Han har vært veldig god i det siste, sier Zuccarello om lagkameraten.

Zuccarello innrømmer at han var usikker på hvordan han ville tåle hardkjøret i NHL etter skaden. Oslogutten mistet taleevnen i fire dager og kunne ikke trene på flere uker.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus