Målløst mellom Sarpsborg og Sogndal

Det ble ingen scoringer i Sarpsborg der Sarpsborg 08 og Sogndal delte poengene. Her er Sogndals kaptein Rune Bolseth og Sarpsborgs Pål Alexander Kirkevold. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Sarpsborg hadde flere store muligheter, men maktet ikke å score på hjemmebane mot Sogndal. Kampen endte 0-0.

Hjemmelaget var på jakt etter sin første seier i årets eliteserie og startet også best mot Sogndal. Etter sju minutter lå Joachim Thomassen perfekt inne foran mål, men Sogndals Taijo Teniste rakk å være først på innlegget fra Kristoffer Tokstad.

Også Sogndal, som sto med tre poeng etter to runder, hadde sine sjanser i den første omgangen, men verken Ole Amund Sveen eller Mahatma Otoo fant veien til nettmaskene i løpet av de første 45 minuttene.

Etter tolv minutters spill i annen omgang burde det stått 1-0 til vertene da islendingen Kristinn Jónsson fikk en gedigen mulighet fra seks meter, men upresset klarte han å sette ballen utenfor mål.

Begge lag fortsatte å skape sine sjanser mot slutten av kampen, men det endte målløst. Sarpsborg står dermed uten scoringer så langt i årets serie.

Misfornøyd med poengfangsten

– Vi er mye inne i boksen til Sogndal, men vi er ikke skarpe nok. Vi skaper nok i dag, så det handler også litt om marginer. Periodevis er vi gode, og det har vi vært i alle de tre kampene, men vi er ikke fornøyde med å stå med to poeng etter tre kamper. Og vi er heller ikke fornøyde med at vi ikke har scoret mål ennå, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke til TV 2.

Mannen med samme etternavn, Sogndal-trener Eirik Bakke, var litt mer fornøyd med det ene poenget.

– Jeg tror vi skal være fornøyde. Det var en slitekamp. Vi er litt for dårlige med ball, som gjør at vi ikke skaper nok. Men vi får med oss ett poeng på bortebane og holder nullen i andre kamp på rad, sa han.