Meny

Os & co. får likevel gå skiskytter-NM

Alexander Os får ikke gå NM i skiskyting. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alexander Os og de andre løperne som hadde problemer med påmelding til NM i skiskyting får likevel stille til start i mesterskapet.

Det melder Norges Skiskytterforbund i en pressemelding onsdag kveld.

– NSFs sanksjonsutvalg har i kveld innhentet ny informasjon i anledning de løperne som har hatt problemer med påmelding til NM og besluttet at samtlige løpere får stille til start i mesterskapet, heter det.

Alexander Os rakk ikke påmeldingsfristen til NM. 36-åringen prøvde å etteranmelde seg, men arrangøren ville først ikke gi veteranen startplass.

– Jeg var inne på siden der i god tid for å melde meg på, men av en eller annen grunn har jeg ikke blitt registrert. Sannsynligvis er det jeg som har gjort en feil, og jeg har ikke sjekket i ettertid at jeg kom med på listen. Da jeg ble oppmerksom på at jeg ikke var det, hadde fristen gått ut, sa Os til Nettavisen.

– Det er veldig synd at jeg ikke får gå, men det jeg synes er mest synd er at systemet gjør det umulig med påmelding i ettertid, sa Os.

Mesterskapet på Dombås innledes torsdag med stafetter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus